kabtgl
Megapat
Daha fazla
Merhaba yakın zamanda çıkacak olan Ryzen 7000 serisi ile AM5 sokete ve DDR5 RAM'e geçmek istiyorum ve fiyatlar çok ani şekilde değişebildiği için bulduğum parçaları şimdiden satın almak istiyorum. Haliyle piyasada AM5 anakartların ve yeni çıkacak Ryzen 7000 serisi işlemcilerin ne doğru düzgün bir fiyatı ne de kesin bir tarihi olmadığı için RAM'lerden başlamak istedim.
Corsair Vengeance 32GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL36 Ram şu RAM'i satın almayı düşündüm ancak Corsair'ın sitesinden baktığımda ve bu sayfada incelediğimde "uyumluluk: Intel 600 serisi" ibaresini gördüm ve danışmak istedim yeni çıkacak soket ve işlemcilerde herhangi bir sorun çıkartır mı diye merak ettim.
Cevaplarınız benim için çok önemli yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
Corsair Vengeance 32GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL36 Ram şu RAM'i satın almayı düşündüm ancak Corsair'ın sitesinden baktığımda ve bu sayfada incelediğimde "uyumluluk: Intel 600 serisi" ibaresini gördüm ve danışmak istedim yeni çıkacak soket ve işlemcilerde herhangi bir sorun çıkartır mı diye merak ettim.
Cevaplarınız benim için çok önemli yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: