AM5'e geçmek mantıklı mı?

RETEX SOFTWARE

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, sizce AM5 platformuna geçmek mantıklı mı? Bakıyorum da, AM4 işlemcinin özellikleriyle AM5 (mesela Ryzen serisi) aynı. (çekirdekler, önbellek vb.) Tamam fark varda, sizce dağlar kadar fark olur mu? Yoksa iki üç fark falan mı var? Ayrıca AM5 ile AM4 arasındaki belirgin farkları yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar, sizce AM5 platformuna geçmek mantıklı mı? Bakıyorum da, AM4 işlemcinin özellikleriyle AM5 (mesela Ryzen serisi) aynı. (çekirdekler, önbellek vb.) Tamam fark varda, sizce dağlar kadar fark olur mu? Yoksa iki üç fark falan mı var? Ayrıca AM5 ile AM4 arasındaki belirgin farkları yazarsanız sevinirim.
5800x3d yeterli bence am4 için aşırı ve dağlar kadar fark olmaz .

İlk çıktığında biraz problemleri olacaktır, güncellemeler ile düzeltilir. Bence bir süre beklenebilir. Ancak ürünler dünden pahalı, yarından ucuz. Bir sene sonra maliyetler ne olur bilinmez.

Ryzen 7 5800X3D bence en iyi seçenek. AM5'in şu anda fiyat / performans olarak Türkiye'deki oyunculara hitap etmediğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı