Ama bize “AMD düzeldi” dediler?

Sorun tek bir kart modelinde olsa haklısınız. Ancak sorun tek bir kart modelinde değil, bir çoğunda öyle olduğu ve genelleştiği için artık genelleme yazıyoruz zaten. İntel, NVIDIA kusursuz değil. Elbette ki bir kusuru vardır, ancak AMD kadar var mıdır hayır. Biz kıyaslama yapıp söylüyoruz.

AMD'de 2 kere mi veriyorsun? Ne kadar saçma bir mantik... Sans isi diyorum. NVIDIA kusursuz mu? NVIDIA aldin diye asla sorun yasamayacagini dusunuyorsan yazik.
Öyle bir şey söylemedim, konuyu çarpıtmayın. Çarpıtmanız fanboyluğunuzu belli ediyor. Bu yüzden de fazla tartışmaya girmeyeceğim.

AMD ile kusursuz deneyimde yasayan var. Tekrar soyluyorum sans isi. Driver sorunlu olabilir. Ama illa sorunsuz driver var. Evet belki sanssiz isen biraz ugrastirir ama cozulur. Cozulmuyorsa garantilik zaten. Sorunlu kart (fiziksel)

Nerede carpittim? NVIDIA'ya 1 kere oduyorsun dedin. Bende AMD'ye 2 kere mi diye sordum? Sonrasinda ise rakibinin kusursuz olmadigini soyledim.
Fanboyluk degil, iyi olani savunmak.

AMD ile kusursuz deneyimde yasayan var. Tekrar soyluyorum sans isi. Driver sorunlu olabilir. Ama illa sorunsuz driver var. Evet belki sanssiz isen biraz ugrastirir ama cozulur. Cozulmuyorsa garantilik zaten. Sorunlu kart (fiziksel)
Ayrica bu AMD'deki sorun sadece ekran karti ile alakali degil. RAM, Islemci de yapabilir. AMD yazilimi sadece karta bakmiyor cunku. Stabil olmayan bir overclock, asiri sıkı bellek zamanlamalari da sebebiyet verebilir.

Tuhaf. Ben bir karta para vereceğim ve kartın yazılımı sorunlu olmasına rağmen ben buna şans diyeceğim. Çok ilginç.

Nerede carpittim? NVIDIA'ya 1 kere oduyorsun dedin. Bende AMD'ye 2 kere mi diye sordum? Sonrasinda ise rakibinin kusursuz olmadigini soyledim.
Fanboyluk degil, iyi olani savunmak.
Onu, pahalı olsa da en azından bir kere ödeyip kaliteli bir şey alacaksın anlamında dedim. Şimdi de ''kaliteli'' dedim diye performans konusuna girecek fanboy arkadaş.

Tuhaf. Ben bir karta para vereceğim ve kartın yazılımı sorunlu olmasına rağmen ben buna şans diyeceğim. Çok ilginç.

Bu mesaji yazabilmen icin rakiplerinin kusursuz olmasi lazim. Dandik bir PSU, dandik bir SSD, dandik bir RAM ile RX550 ve RX 6600 XT kullandim. Kusursuza yakin bir deneyime sahibim.

Bos yere fanboy diyorsun. Sende nvidia fanboylugu yapiyorsun ona kalirsa.

Bilgisayar sistemi genel olarak kusursuz değil zaten. Kaldı ki kusursuzluğu bir bileşende arayacaksın. 5090 bile alsan illa ki bir sorun oluyor ve ayar yaparak gideriyorsun bu sorunu. AMD'nin yazılım tarafını NVIDIA ile karşılaştırdığında NVIDIA kat kat öne geçiyor. Performans ile karşılaştırdığında AMD kat kat öne geçiyor. Fakat fazla performans alacağım diye sürekli sorun yaşamak istemem ki bunu kimse istemez. RX550 ve 6600XT kullanmışsın ancak ikisinde de ''kusursuza yakın'' deneyime sahipsin. Bu da demek oluyor ki AMD hala düzelmedi ve kusursuz değil. Sorun olabilir olmasın demiyorum, ancak AMD bunu hala düzeltemiyorsa demek ki inatla AMD tercih edilmemeli.

Nvidia kart kullandim. Ayni yorumu onun icinde yaparim. "kusursuza yakin" kusursuz degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…