Amacı Kalmayan Femtopat

kirkwahmet

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2014
Mesajlar
113
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Solo Gitarist, Öğrenci
Herkese merhaba. Naber? Nasılsınız? Grubum var. Kurucusu, vokalisti ve solo gitaristiyim. Burada olduğumdan anlaşılacağı üzere teknolojiyle şu an çok haşır neşir olamasamda ilgim var.

Gelecekte yapacak şey çok, bildiğim ve öğrenmem gereken şeyler de çok. Önceden besteler yapardım, yazılım dili kasardım, ne bileyim yeni şeyler öğrenirdim.

Artık ne müzikle ne teknolojiyi kapsayan herhangi bir şeyle hiç uğraşasım yok, hiç.. Hiçbir şey yapasım yok. Nedenini bilmiyorum. Son zamanlarda kötü bir şey de olmadı.

Ders çalışmam gerek ama çalışasım yok. Sadece yok işte. İleride pişman olacağımı bilsem bile bir şeyler yapmıyorum istemiyorum neden istediğimi bilmiyorum.

Aslında uzun zamandır yok, şu an canıma tak etti. Herhangi bir ilgim, alakam olan konulara karşı da hislerim böyle. Bir şey yapmalı mıyım, öylece beklemeli miyim?

Öneri vermeseniz bile herhangi bir şey yazarsanız sevinirim, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki geçici bir süreçtir. Eski anılarını gözden geçirerek bazı kararlar al ve uygula. Bunlar söyleyebileceğim şeyler.

Umarım geçicidir ama uzun süredir böyleyim, kendime ite kaka bir hedef koymuştum şimdi hiç ilgilenesim yok. Çevremdeki insanlar hiç benim gibi değiller.
 
Ademoğluyuz böyle süreçler bence doğal. Sanırım bana da olmuştu. İnşallah sizinki de kısa sürer. Biraz yalnız başına düşünmeniz bence yararınıza olur. Düşüneceğiniz konu/konular her şey olabilir.
 
Senin gibi bana da oluyor arada sıra da öyle şeyler. Kaç aydır hayalini kurduğum telefonu dün bir hevesle aldım ve bugün telefonu doğru düzgün elime bile almıyorum. 1 günde hevesim kaçtı.
 
Psikiyatristlik durum yok yav :) Her insana arasıra olan şeyler. İnsanların arasına karışın. Mesela arkadaşlarınızla hadi toplanıp şöyle şöyle yapalım diye plan yapın vs.

Aynı durum bende yalnız kaldığım dönemlerde oluyo ve dediğim gibi iki-üç arkadaşımı arayıp en azından oturup sohbet ettiğim zaman düzelmiş oluyorum.

Hayatı keyif alarak yaşayın :)
 
Oluyor o ergenliktendir. Kendi yolunu çizmediğin, ne yapacağının planını yapmadığın zamanlar oluyor. Planlı bir şekilde geleceğini düzenlemen lazım.

Yani işsiz takılmak yerine istediğin meslek için çalış, kendi ruhunu geliştir, merak ettiğin konuları veya aklına takılan sorulari araştır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı