333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar selam. Amasya'da yaşayan ya da daha önceden bulunmuş arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Amasya otogarı önceden şehrin merkezindeydi ancak sonradan otogarın yeri taşınmış ve şehrin dışına taşınmış. Hemen hemen uzaklığı da 15-20 kilometre arasında ve şehrin dışında. Amasya otogarından merkeze nasıl gidilebilir? Yakın zamanda Amasya'ya gidip gelmem gerekecek. Giden otobüsün numarasını bilen var mı? Minibüsle gidebilir miyim? Sarı taksileri pek tercih etmek istemiyorum, hayatım boyunca kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum.

@egeoz316, ben de Ankara'dan gideceğim. O hâlde servis olur. Servis için para ödemiş miydiniz?

@egeoz316, en azından fikir edindim. Bu da yeterli benim için. AŞTİ yazıhanesinden arasam, bilgi alabilirim. Doğru mudur?

@egeoz316, anlıyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim, gerçekten çok yardımcı oldunuz. Amasya'ya git gel yaptığım zaman, geri dönüş sağlarım. En azından bu konuyu okuyacaklar için fikir olmuş olsun. Bilgi gerçekten kısıtlı. Amasya'da küçük şehir olduğu için arabayla gitmeyi de pek istemedim, mecbur kalsaydım gidecektim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…