Amatör lige gitmek mantıklı mı?

Seviyene uygun takımlarla git görüş antrenmanlara çık. Arkadaşların varsa onlar daha iyi tavsiye verir. Bazı takımlar sorunlu. Lisans çıkarır. Oynatmaz sonra sana lisansını da vermez. Arkadaşlarına ya da az çok amatör bilen birine gençleri oynatan, hocası iyi bir takım soruştur. Spor salonundaki amacın da sadece kas kazanımı olmasın. Daha çok futbola özgü çalış.
Bizim mahallenin bir takımı vardı. Ufakken belirli bir süre orda oynamıştım. Yeni muhtar takımı tekrardan ayaklandırmak istiyor. Eğer klüp tekrar faaliyete geçerse muhtemelen oraya giderim.

Bizim mahallenin bir takımı vardı. Ufakken belirli bir süre orda oynamıştım. Yeni muhtar takımı tekrardan ayaklandırmak istiyor. Eğer klüp tekrar faaliyete geçerse muhtemelen oraya giderim.
Basamak olarak kullanabilirsin. Hem kendini gösterir hem de ligdeki takımları ve hocaları görürsün.

Umarım tekrardan başlarlar. Ben şahsen yeteneğime güveniyorum, herhangi bir amatör takımda rahatlıkla yer edebileceğimi düşünüyorum.
Yetenek kadar takım oyununa ve taktiğe uyum sağlamak da önemli. Bu yüzden diyorum iyi bir hoca ile çalış diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı