Amazfit stratos açılmıyor?

betaa_

Kilopat
Daha fazla  
Hemen hemen her gün kullandığım Amazfit Stratos saatim kapandı ve şarja takmama rağmen açılmadı.

Bilgisayarın USB portunda şarj ederdim hep. Dün de öyle yaptım ama saat şarj olmadı. Sonra gidip saati başka bir güç kaynağına bağladım (powerbank). Ardından saatte garip bir şey olduğunu fark ettim. Saati kulağıma yaklaştırıp, saati açma tuşuna basılı tutunca, aküsü bitip motoru ateşlemeyen bir araba gibi ses çıkarıyordu. Ne olduğunu anlamayıp saati orada şarja bıraktım. Birkaç dakika sonra şarj olup olmadığını kontrol etmek için şarjdan söktüğümde saatin çok ısındığını fark ettim. Saati parmaklarımdan avucumun içine bıraktığımda ise arka tarafın daha da sıcak olduğunu düşünememiştim. Saatin avucumun içine değmesi ile saati hızlıca bırakmam bir oldu. Elimde tutamayacak kadar çok ısınmıştı saat. Size sorum şu, saat hiç darbe almadı, hiç suya değmedi ama böyle bir sorunu var. Saat ölmüş olabilir mi?

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı