E esotbabadsa Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Tasm 2'yi indirdim, oyun kastıgı için grafik ayarlarını yapacaktım ama ASM2Launcher.exe ye tıkladığımda açılıyor beyaz ekran veriyor sonra kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2024
Tasm 2'yi indirdim, oyun kastıgı için grafik ayarlarını yapacaktım ama ASM2Launcher.exe ye tıkladığımda açılıyor beyaz ekran veriyor sonra kapanıyor.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.522 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 esotbabadsa dedi: Tasm 2'yi indirdim, oyun kastıgı için grafik ayarlarını yapacaktım ama ASM2Launcher.exe ye tıkladığımda açılıyor beyaz ekran veriyor sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiniz ? Artı 0 Eksi
esotbabadsa dedi: Tasm 2'yi indirdim, oyun kastıgı için grafik ayarlarını yapacaktım ama ASM2Launcher.exe ye tıkladığımda açılıyor beyaz ekran veriyor sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiniz ?
KS KS E esotbabadsa Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 Yusuf Halil Sağaz dedi: Nereden indirdiniz ? Genişletmek için tıkla... dodi repack Artı 0 Eksi
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.361 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #4 1. Grafik sürücülerini güncelle. 2. DirectX ve Visual C++ Redistributable yükle. 3. Uyumluluk modunda çalıştır (Windows 7/8). 4. Yönetici olarak çalıştır. 5. Sorun devam ederse, oyunu yeniden yükle. Ayrıca: Dodi repack gibi sıkıştırılmış sürümler bazı dosyaları değiştirebilir veya eksik olabilir, bu da sorunlara yol açabilir. Artı 0 Eksi
1. Grafik sürücülerini güncelle. 2. DirectX ve Visual C++ Redistributable yükle. 3. Uyumluluk modunda çalıştır (Windows 7/8). 4. Yönetici olarak çalıştır. 5. Sorun devam ederse, oyunu yeniden yükle. Ayrıca: Dodi repack gibi sıkıştırılmış sürümler bazı dosyaları değiştirebilir veya eksik olabilir, bu da sorunlara yol açabilir.