1 hafta sonra fiyatlar artar ne anladım bu satıcılar bilmeyecek mi?1 hafta.
1 hafta sonra fiyatlar artar ne anladım bu satıcılar bilmeyecek mi?1 hafta.
1 hafta sonra fiyatlar artar ne anladım bu satıcılar bilmeyecek mi?
O sırada telefonda yüklü olan whatsapp, google, instagram:40TL verecek diye kişisel bilgilerimi kimseye satmam arkadaş. Ondan sonra yok iştiraklerimiz yok falanca ortaklarımız derken alakasız yerlerden e-posta, SMS hayırlı işler...
40TL verecek diye kişisel bilgilerimi kimseye satmam arkadaş. Ondan sonra yok iştiraklerimiz yok falanca ortaklarımız derken alakasız yerlerden e-posta, SMS hayırlı işler...
Üste.Öyle bir şey değil, sana e mailden reklam amaçlı vs ürün resimleri gönderebilirler. Bilmiyorsanız, zaten geri kapatılıyor.
Gidip kişisel bilgilerizi satacak halleri yok.
"Amazon’da ticari elektronik ileti izni vererek, yeni ürünlerimiz, hediye fikirlerimiz, özel günler, promosyonlar ve daha fazlası hakkında ilk önce sen haberdar olabilirsin."
Dediğin şeyle zerre alakası yok.
Mailine bu tarz şeyler gönderebiliyorlar, zaten kodu aldıktan sonra geri kapatırsan artık gelmiyor.Eki Görüntüle 1698594
Hiçbir sosyal medya platformuna abone değilim. Sadece watsapp kullanıyorum. Ayrıca bilerek iletişim izni veriyorsun, kocaman yazıyor. Elimden geldiğince paylaşmamaya çalışıyorum. Seninki yol geçen hanı olmuş sanırım artık böyle şeyleri umursamıyor gibisin.O sırada telefonda yüklü olan whatsapp, google, instagram:
![]()
TC kimliklerimize kadar bütün veriler zaten internette datalarda geziyor. Amazon gibi büyük bir şirketin sizin veriniz ile uğraşıp zengin olacağını mı düşündünüz?Hiçbir sosyal medya platformuna abone değilim. Sadece watsapp kullanıyorum. Ayrıca bilerek iletişim izni veriyorsun, kocaman yazıyor. Elimden geldiğince paylaşmamaya çalışıyorum. Seninki yol geçen hanı olmuş sanırım artık böyle şeyleri umursamıyor gibisin.
20 liraya anne babanızın TC'sine kadar bulabiliyorlar fazla takıyorsunuz gibi.Hiçbir sosyal medya platformuna abone değilim. Sadece whatsapp kullanıyorum. Ayrıca bilerek iletişim izni veriyorsun, kocaman yazıyor. Elimden geldiğince paylaşmamaya çalışıyorum. Seninki yol geçen hanı olmuş sanırım artık böyle şeyleri umursamıyor gibisin.
Amazon veya başkası fark etmez. Ben kendi adıma elimden ne geliyorsa yapıyorum. %100 güvenlik sağlayamam ama azaltabilirim. Ayrıca sizin verinizle mi uğraşacak dediğiniz sadece benim verim değil ki. Binlerce kişinin verisi var. Bu şekilde veri satışı ile para kazanan bir sürü bilindik, bilinmedik site var. Satmasa bile ortaklarıyla paylaşınca ne oluyor? Bir düşünün.TC kimliklerimize kadar bütün veriler zaten internette datalarda geziyor. Amazon gibi büyük bir şirketin sizin veriniz ile uğraşıp zengin olacağını mı düşündünüz?![]()
Sorun sadece T.C. değil ben T.C. demedim. E-posta, SMS dedim. Spamlarla veya dolandırıcılarla uğraşmak istiyorsanız sizin bileceğiniz iş. Ben 40TL için iletişim izni vermem dedim. Bunda tartışılacak bir durum yok.20 liraya anne babanızın TC'sine kadar bulabiliyorlar fazla takıyorsunuz gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.