Diğer Amazon 120TL'ye 40TL indirim!

Hiçbir sosyal medya platformuna abone değilim. Sadece WhatsApp kullanıyorum. Ayrıca bilerek iletişim izni veriyorsun, kocaman yazıyor. Elimden geldiğince paylaşmamaya çalışıyorum. Seninki yol geçen hanı olmuş sanırım artık böyle şeyleri umursamıyor gibisin.
Ya bilader veledin tekine 50 lira versem anne kızlık soy adını bile bulur, ne anlatıyorsun? :D

Ya bilader veledin tekine 50 lira versem anne kızlık soy adını bile bulur, ne anlatıyorsun? :D
Kendinden çok emin konuşuyorsun bir bildiğin yok. İddia ediyorum ki öyle 50TL veririm buldururum diye boş laf yapıyorsun. Anne kızlık soyadı bir şifre gibidir. Sen ne söylersen firmalar onu kayıt altına alır. İster gerçek anne kızlık soyadını söyle istersen bambaşka bir şey söyle. Sadece cevabını kendin bil, unutma yeter. Ayrıca hiçbir firma anne kızlık soyadını paylaşmaz. Şifreli şekilde saklanır. Müşteri temsilcisi bile belirli harfleri görür, tamamını göremez. Hele ki yukarıda yazdığım gibi gerçek anne kızlık soyadını kullanmıyorsan zaten hiçbir problem yok. Bilgilerimi satmam dedim bu benim kişisel kararım. Bu kadar uzatmanın alemi yok. Sen sat bütün bilgilerini değeri yok demek ki.

Kendinden çok emin konuşuyorsun bir bildiğin yok. İddia ediyorum ki öyle 50TL veririm buldururum diye boş laf yapıyorsun. Anne kızlık soyadı bir şifre gibidir. Sen ne söylersen firmalar onu kayıt altına alır. İster gerçek anne kızlık soyadını söyle istersen bambaşka bir şey söyle. Sadece cevabını kendin bil, unutma yeter. Ayrıca hiçbir firma anne kızlık soyadını paylaşmaz. Şifreli şekilde saklanır. Müşteri temsilcisi bile belirli harfleri görür, tamamını göremez. Hele ki yukarıda yazdığım gibi gerçek anne kızlık soyadını kullanmıyorsan zaten hiçbir problem yok. Bilgilerimi satmam dedim bu benim kişisel kararım. Bu kadar uzatmanın alemi yok. Sen sat bütün bilgilerini değeri yok demek ki.
Yazdığımı okudunuz mu üste ?

Yazdığımı okudunuz mu üste ?
Okudum. Amazon benim de severek kullandığım bir site. Benimkisi prensip meselesi. Teknoseyir'de Levent Pekcan var. O anlatır böyle muhabbetlerde bir dinleyin. Firmalar paylaşmam der paylaşır en temizi baştan izin vermemek. Kendisi promosyon maili atar o paylaşmaz da iştiraki paylaşır. Ondan sonra telefona alakasız yerlerden aramalar, mailler, SMS'ler gelmiyor mu size hiç? Bıkmıyor musunuz, memnun musunuz böyle durumlardan? Heh ben de baştan kapıları kapatıyorum yapabildiğim kadar.

Hiçbir sosyal medya platformuna abone değilim. Sadece watsapp kullanıyorum. Ayrıca bilerek iletişim izni veriyorsun, kocaman yazıyor. Elimden geldiğince paylaşmamaya çalışıyorum. Seninki yol geçen hanı olmuş sanırım artık böyle şeyleri umursamıyor gibisin.
Windows ve Chrome kullanıyorsun. Kendinle daha fazla çelişme.

Hiçbir sosyal medya platformuna abone değilim. Sadece watsapp kullanıyorum. Ayrıca bilerek iletişim izni veriyorsun, kocaman yazıyor. Elimden geldiğince paylaşmamaya çalışıyorum. Seninki yol geçen hanı olmuş sanırım artık böyle şeyleri umursamıyor gibisin.
Üstad yanlış anlama ama bizim bütün veriler afrikadaki kabilelerin bile elinde geziyor neyi kimden saklıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı