Hediye Amazon 20 TL Hediye Kodu

Şartlardan birini sağlamak ya da ikisini sağlamak yapsak nasıl sence? Mesela sen çok aktif bir sosyal üyesisin.

İkisini sağlıyorum ancak dediğim gibi bu konu açıldıktan sonra katılma şansımız olmasa en mantıklısı. 50 mesaj ve katılıyorum diye belirmek yeni üyeler için sorun oluşturmayacağı için kalabilir.
 
Merhaba arkadaşlar, elimde 10 adet Amazon Türkiye'de geçerli 20 TL değerinde kuponlar mevcut. Buradaki önerileri dikkate aldım ve katılmak isteyenlerin bu konuya mesaj atmaları yeterli olacak ve katılım şartlarını karşılayanları not edeceğim. Sonrasında ben tüm katılımcı adlarını yine bir arkadaşımızın önerdiği bir sitede çekiliş yapacağım ve kodları kazanan arkadaşlara ulaştıracağım. App Store isteyen arkadaşlar olmuştu fakat o haftaya kaldı. Profilimi "izle" seçeneğini işaretlerseniz sevinirim böylece indirim konularım ve çekiliş konularımı açınca sizlere daha rahat ulaşırım.

Katılım şartları:
1. Technopat Sosyal'de en az 50 mesajınızın bulunması.
2. sosyal üyelik tarihinizin bugün tarihine göre 2 haftadan eski olması.
3. katılmak istediğinizi mesajla belirtmeniz.

Not: Çekilişi cuma akşamı yapacağım. Son katılım saati de 20.00.

Katılıyorum.
 
Merhaba arkadaşlar elimde 10 adet Amazon Türkiye'de geçerli 20 TL değerinde kuponlar mevcut. Buradaki önerileri dikkate aldım ve katılmak isteyenlerin bu konuya mesaj atmaları yeterli olacak ve katılım şartlarını karşılayanları not edeceğim. Sonrasında ben tüm katılımcı adlarını yine bir arkadaşımızın önerdiği bir sitede çekiliş yapacağım ve kodları kazanan arkadaşlara ulaştıracağım. APP Store isteyen arkadaşlar olmuştu fakat o haftaya kaldı. Profilimi "izle" seçeneğini işaretlerseniz sevinirim böylece indirim konularım ve çekiliş konularımı açınca sizlere daha rahat ulaşırım.

Katılım şartları:
1. Technopat Sosyal'de en az 50 mesajınızın bulunması.
2. Sosyal Üyelik tarihinizin bugün tarihine göre 2 haftadan eski olması.
3. Katılmak istediğinizi mesajla belirtmeniz.

Not: Çekilişi Cuma akşamı yapacağım. Son katılım saati de 20.00.
Katılıyorum.
 

Geri
Yukarı