3D'yi bilmem ama troy kartları desteklemiyor. Mecbur Vatan'dan aldım bende.
Bak bende şu 2-3 gün önce aynı şeyi yaşadım hiçbir 3d olan yerden mouse alamadım kafayı yiyordum neredeyse nays ile ve sorunu garip bir şekilde şöyle çözdüm: Telefonunuzun kartını çıkartın (benimki Türk Telekom nedense söyledim) sonra ev içinden yada arkadaşlarınızdan birinin telefonuna takın alışverişi öyle tamamlamayı deneyin 3d olduğu için doğrulama sms'i gönderirler benim telefonumda gelmemişti ama ev içinden başkasının telefonuna takınca ilk önce onada gelmedi (biraz uzun sürdü normalden bekleyin sonuna kadar) tam pes edip kapatacakken birden SMS geldi ben şok bir baktım onaylama kodu hemen yazdım ve alışverişi başarı ile yapmayı başardım (Trendyol üzerinden aldım çünkü en uygunu orasıydı ama öncesinde birçok yerde denedim en son bu şekilde oldu) sizde deneyin bir büyük ihtimalle çözülür ben 14-16 saat falan sonra anca böyle çözdüm birinin denememi söylemesi üzerine. Umarım sizde de işe yarar.Amazon'dan Samsung Tab S9+ (21.499₺) almak istiyorum. Fakat sanal kredi kartımdan ya da kredi kartımdan ödediğim zaman 3D sorun yarattı. Amazon hesabım kilitlendi. Müşteri hizmetleri bana resimde yazan şeyler söyledi.
Eki Görüntüle 2052617
Daha sonra ziraat bankasını aradım ve bana "3D kartlarda otomatik olarak geliyor size yanlış bilgi vermişler hayır kapatamayız" dendi. Ben şimdi kredi kartımla Amazon'dan alışveriş yapamayacak mıyım? Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı? Yorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi merak ediyorum. İyi Sosyaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.