1200 civarı şu an hocam. Eğer Bluetooth model yerine 2.4G alınacaksa banggod daha mantıklı 50TL farkla hızlı teslimat. Ancak Bluetooth olan modeli Banggod'ta yok sanırım.
Ürünü geçen ay kız arkadaşıma aldım. Vergi ile birlikte 1179 TL'ye denk geldi. Kendim 8. nesil Xbox Controller kullanıyorum; onunla kıyasladığımda joystick'leri ve tuşları daha çok hoşuma gitti. Malzeme kalitesi de bir hayli iyi. Drift testi yapmadım ancak bu markada pek sorun olacağını sanmıyorum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Bu arada satın aldığım satıcı RunSnail.
2 Mart 2024 gece vakti sipariş ettim. 8 Martta teslim ettiler. dungle ile kablosuz Samsung A71'de ve PC de denedim. gayet güzel çalışıyor. Yanlız PC'de sanırım geçiş farkından dolayı AC:Odssey'de biraz sıkıntı oldu, Senkron etme tuş kombinasyonuna basında düzeldi. Bütün Tuşları Xbox Kontrolcüsünde olduğu gibi çalışıyor.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+