Amazon $94 Ürüne Vergi Alınması

Jack&Jones

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Az önce bir konuda Amazon alışverişlerinde 100 doların altında bir üründen vergi alınmadığını yazmışsınız, konu kilit olduğu için ordan soramadım. Dün aldığım 94 dolarlık üründen 20 dolar vergi aldı. Bu parayı tekrar yükleyecekler mi hesabıma? @Yusuf Ensar Ertan

Hangi ürünü aldınız ve Amazon.com'dan mı yoksa başka bir ülkeden mi alındı? Tekrar yükleme gibi bir şey olacağını sanmıyorum.
Seasonix X-850 ürününü aldım, dün indirimdeydi. Evet, Amazon.com'dan aldım. Kargo ücretini sildirmek için yazdım, silmedi fakat ingilizcesini tam hatırlamıyorum. Google çeviriden aklımda kaldığı kadarıyla ithalat ücreti olan 20 dolar 60 gün sonra hesabınıza geri yatırılacaktır tarzı bir şeyler çıkmıştı.

Öyle bir şey söyledilerse yaparlar. E-mail'inizi kontrol edin belki konuşmanızın bir kopyasını göndermiş olabilirsiniz oraya. Söylememiş olsalar bile, $100'dan daha ucuz ürün satın aldım ama vergi kesildi deyip vergi iadesi talep edebilirsiniz. Muhtemelen dikkate alırlar bu isteğinizi. Müşteri memnuniyeti için ciddi fedakarlıklar yapabiliyorlar.

Öyle bir şey söyledilerse yaparlar. E-mail'inizi kontrol edin belki konuşmanızın bir kopyasını göndermiş olabilirsiniz oraya. Söylememiş olsalar bile, $100'dan daha ucuz ürün satın aldım ama vergi kesildi deyip vergi iadesi talep edebilirsiniz. Muhtemelen dikkate alırlar bu isteğinizi. Müşteri memnuniyeti için ciddi fedakarlıklar yapabiliyorlar.
Tekrardan yazdım. Eğer ülkeniz vergiyi almassa hesabınıza geri yükleyeceğiz dediler. Söylediğiniz gibi ilgi-alaka çok yüksek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00