Amazon açığı bulmak

Amazon'a bildirirsen belki sana ödül verirler.

Desteğe açığı bulduğunu iletirsen yararına olur. Belki güzel miktarda para verirler ya da Apple gibi teşekkür ederler.

Başlık değiştirmisler burda da anlatmak istemiyorum. Bi olay var 1aylik ücretsiz deneme gibi şeylerde kullanilan bir method gerçek kart çikması cok duşuk bir şanş ve bana çıktı bnde bilmeden alışveriş yaptım. Ortada bi açik yok diye biliyorum sadece sistemi kandirıp giriyorsun. Dava açmazlar umarım.

Çabuk bunu bildir. Amazon çok ılımlıdır. Bu yaptığın yanlışı cezalandırmaz bir an önce bildirirsen ve ödüllendirilirsin.

Senin yaptığın düpedüz hilecilik, kolaycılık, hırsızlık. Yaşım küçük diyorsan böyle şeylere bulaşma. Dava açarlarsa üzülmem. Bunları bile bile alışveriş yapmışsın bir de.

Amazon'a bilir hem düzeltirler hem de belki sana hediye kartı vb. şeyler verebilirler. Apple Türk bir çocuga vermişti diye hatırlıyorum.

@Recoo keşke alışveriş yapmasaydınız. Amazon'a bildirin en azından davalık olmazsınız diye düşünüyorum.

Merak ettim denedim random kartlardan çikma ihtimalini nerden bilebilirim? Yaşım küçük ve merak edip denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…