Amazon açılmış mouse iade kabul ediyor mu?

Serhat123

Megapat
Daha fazla  
Amazon'dan mouse aldım, paketini açtım. İçinden çıkan plastik ambalajlı pilleri de açtım. Mouse kapağına sıkıştırılmış kullanım öğretici kağıt hafif hasarlı. Farede sıkıntı yok, 14 gün geçmedi. İadeyi kabul ediyor mu Amazon? Mouse elime oturmuyor da yenisini alacağım.

Bir yer de okudum Amazon iadeyi kabul etmezse ürünü geri gönderme garantisi vermiyormuş.

Yok öyle bir şey bir zarar vermediyseniz 1 ay iade hakkın var koşulsuz şartsız alıyor Amazon.
Satıcı amazonsa tabii başka satıcılar hakkında bilgim yok.

Amazon tarafından satılan ürünlerde yasal olarak bir zorunlulukları olmasa da site tarafından 30 günlük iade hakkı tanınıyor size. O yüzden rahat olun. Onun dışında internet üzerinden alınmış ürünlerde yasal olarak 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkınız da bulunmaktadır. Yani 14 günlük süre içerisindeki iade talebinizin satıcı tarafından olumlu yada olumsuz (İstisnası ürüne bizzat sizin tarafınızdan zarar verilmesi) değerlendirilmesi gibi bir süreç bulunmuyor. Bu sizin yasadan kaynaklı tek taraflı irade beyanıyla kullanabileceğiniz bir hak.​

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı