Amazon Adres Ekleme

Spawrain

Megapat
Daha fazla  

Açık adres kısmına mahallem ve sokak adını yazdım. Onun altındaki kısıma apartmanı, apartman numarasını ve daire numarasını yazdım. Eyalet/Bölge kısmını anlamadım açıkçası Gaziantep'te oturduğum için Şahinbey bölgesini yazdım. Adres bilgilerimi doğru mu yazmışım, dostlar?

Çözüm
Şehir olarak Gaziantep, Eyalet/Bölge olarak ise Şahinbey yazabilirsiniz. Tam tersini yazsanız bile ürün size ulaşacaktır merak etmeyin ben yurt dışından alırken bile 15-20 kere ters yazdığım oldu fakat kargoyu teslim eden kişide insan olduğu için siz şehir kısmına Şahinbey yazsanız bile adresinizi bulabilir. Olmadı telefon numaranızı arar sıkıntı olmaz yani.
Şehir olarak Gaziantep, Eyalet/Bölge olarak ise Şahinbey yazabilirsiniz. Tam tersini yazsanız bile ürün size ulaşacaktır merak etmeyin ben yurt dışından alırken bile 15-20 kere ters yazdığım oldu fakat kargoyu teslim eden kişide insan olduğu için siz şehir kısmına Şahinbey yazsanız bile adresinizi bulabilir. Olmadı telefon numaranızı arar sıkıntı olmaz yani.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…