Amazon Aldığı Vergi İadesi Yapıyor mu?

reddragon

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben birçok kişiden Amazon'un satın alırken ödediğimiz verginin bir kısmını bir kısmını sonra iade ettiğini okudum. Daha önce alışveriş yapıp vergi iadesi alan var mı? Sizin ödediğiniz vergi ve size geri ödenen parayı paylaşabilir misiniz? Bende vergisi olan alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben birçok kişiden Amazon'un satın alırken ödediğimiz verginin bir kısmını bir kısmını sonra iade ettiğini okudum. Daha önce alışveriş yapıp vergi iadesi alan var mı? Sizin ödediğiniz vergi ve size geri ödenen parayı paylaşabilir misiniz? Bende vergisi olan alışveriş yapmayı düşünüyorum.
Ben alındıysa vermiyor ama alınmadıysa da iade ediyor diye biliyorum. Bu arada ismimiz nedense çok benzerlik göstermekte :D

Bana iki kere iade yapti amazon ama tamamini degil. Hesaplamada yanlislik oluyor muhtemelen kurdan kaynakli birsey iki seferde de 5'er dolar iade yapti.
İadeyi kendi otomatik yapiyor, sizin birsey yapmaniza gerek yok

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı