Amazon alışveriş süreci nasıl işliyor?

stiçç98

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, laptop üzerinden konuşacak olursak Amazon üzerinden sipariş süreci nasıl gerçekleşiyor? Daha önce Amazon'dan ürün almadım. Alırken Amazon Türkiye'den mi almak gerekiyor?

Orijinal Amazon sitesinden de alınabiliyor mu? Diyelim aldım bulunduğum bölgeye kargo gönderi nasıl gerçekleşiyor? Garanti vergi süreci nasıl oluyor? Türkiye'den almakla aynı hesaba mı geliyor?

Gelen ürün bozuk vb. olduğunda teknik servis veya iade süreci nasıl gerçekleştiriliyor? Açıklayabilecek olan yok mu?

Amazon Türkiye'den alıyorsanız:

Eğer Amazon Prime üyesi olursanız sakız dahi alsanız kargo ücreti ödemiyorsunuz ve genelde ya ertesi gün ya da 1-2 iş günü içerisinde kargonuz size teslim edilmiş oluyor.

Normal üyelikte de çok uzun sürmüyor. Ortalama 1-2 iş günü.

Gelen ürün bozuksa, en hızlı şekilde iadeyi gerçekleştiriyorlar. İade konusunda Türkiye'nin en iyisi diyebilirim.

Amazon Türkiye'den alıyorsanız:

Eğer Amazon Prime üyesi olursanız sakız dahi alsanız kargo ücreti ödemiyorsunuz ve genelde ya ertesi gün ya da 1-2 iş günü içerisinde kargonuz size teslim edilmiş oluyor.

Normal üyelikte de çok uzun sürmüyor. Ortalama 1-2 iş günü.

Gelen ürün bozuksa, en hızlı şekilde iadeyi gerçekleştiriyorlar. İade konusunda Türkiye'nin en iyisi diyebilirim.

Kanka siteye genel olarak baktım Türkiye'nin Amazon'una işte Trendyol vb siteyle aynı fark yok normal Amazon'dan alım nasıl gerçekleşiyor indirim zamanlarında tabii vergisini vb. de ödeyerek amacım laptopu indirimsiz satış fiyatına alabilmek vergi ödememiş gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı