Amazon alışverişi gümrük işlemi gecikmesi

ugurako

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 27 Ocak tarihinde Amazon'dan bir retro oyun konsolu aldım. Tahmini teslimat 6-15 şubat arasıydı. En son geçtğimiz cumartesi yani 10 şubat'ta “paketi taşıyan uçak varış noktasına ulaştı” mesajını aldım. Ondan sonra hiçbir güncelleme almadım. Muadil örneklere baktığımda ürün ülkeye girdikten hemen sonra birkaç saat ya da bir gün içinde gümrükten çekme işlemleri başlatıldı gibi bir status oluşuyor.

Sizce bende neden status sabit kaldı, kargonun başına bir şey mi geldi. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_8041.png
    IMG_8041.png
    171,4 KB · Görüntüleme: 325
Herkese merhaba, 27 Ocak tarihinde Amazon'dan bir retro oyun konsolu aldım. Tahmini teslimat 6-15 şubat arasıydı. En son geçtğimiz cumartesi yani 10 şubat'ta “paketi taşıyan uçak varış noktasına ulaştı” mesajını aldım. Ondan sonra hiçbir güncelleme almadım. Muadil örneklere baktığımda ürün ülkeye girdikten hemen sonra birkaç saat ya da bir gün içinde gümrükten çekme işlemleri başlatıldı gibi bir status oluşuyor.

Sizce bende neden status sabit kaldı, kargonun başına bir şey mi geldi. Şimdiden teşekkürler.
"...gümrükten çekme işlemleri başlatıldı..." diyorsa, geri gidiyor ne yazık ki 🤷‍♂️

Amazon gümrük işlemlerini hallediyor merak etmeyin. Yani paket eninde sonunda gelecektir.
Hangi ilde oturuyorsanız oranın adı yazacaktır yakında, ürün şu an muhtemelen gümrükte yakında gelir.
Paketin güzergahının resmini atayım dedim teslim edildiği için gözükmüyor.

Son düzenleme:
Amazon'dan alımı gerçekleşen ürünün geri döneceğini düşünmüyorum. Amazon ne yapıp ne edip onu bir şekil alıcıya ulaştırır. Gerektiğinde kendi para ödeyip getirttiği ürünler biliyorum.
Ayrıca konsolun linkini paylaşabilir misiniz ? :)

Bende işler daha da kötü maalesef. 4 şubatta indi uçaktan ama ne oldu bilmiyorum.

1707989628448.png

1707989595242.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı