Çözüldü Amazon alışverişi nasıl oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Arkadaşlar selam. Amazon'dan şu ürünü alacağım: Epomaker TH80 Pro Klavye
Hiç Amazon'dan bir şey almadım, bu ücretin içinde vergi var mı? Ekstra sonradan bir şey ödemem gerekir mi?
Bir de bozulunca falan nasıl yapıyoruz iade, servis vb nasıl oluyor?
---------

Her şey dahil, depozitoyu sonra hesabınıza geri aktarıyorlar diye biliyorum.

Ekstra bir vergi olursa buradan kesiliyor. Genelde tamamı iade ediliyor. Alırken o parayı da gözden çıkararak alınmalı ama.

Her şey dahil, depozitoyu sonra hesabınıza geri aktarıyorlar diye biliyorum. Herhangi bir sorunda Amazon ile muhatap oluyorsunuz onlar gereken işlemleri yapıyorlar.
Eğer kullanılan para daha az olursa aradaki farkı geri veriyorlar. Hepsini verme gibi bir durum yok.

Eğer kullanılan para daha az olursa aradaki farkı geri veriyorlar. Hepsini verme gibi bir durum yok.

Üründen ürüne göre değişir mi bilmiyorum ama aldığım ses kartındaki depozitoyu kesmeden iade etmişlerdi.

Ekstra bir vergi olursa buradan kesiliyor. Genelde tamamı iade ediliyor. Alırken o parayı da gözden çıkararak alınmalı ama.
doğrudur hocam hiç yaşamadım.

Yani o depozitonun içinde vergi de mi var? Ve vergi depozito ücretinden fazla tutarsa ne oluyor?

Yani o depozitonun içinde vergi de mi var? Ve vergi depozito ücretinden fazla tutarsa ne oluyor?

Üstünü Amazon tamamlıyor, altında kalırsa iade yapıyor. Amazon güvenilir bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…