Amazon Alışverişlerine %18 KDV Geldi!

Kim bu Dr.? Sokak hayvanları'nda da söyledin. Bir de Sharpei ne? Avlayıp yiyebiliyor musun?
İzlemediysen şiddetle tavsiye edeceğim bir film de Lilo ve Stitch olur. 2002 yapımını izle. Stitch! açarsan yine anlarsın da, en başından başlamak daha iyi gibi. Yanlış bilmiyorsam Hamsterviel ilk olarak Stitch! filminde görünüyor.
Sharpei bir köpek cinsi. Çin Kaplanı olarak da bilinir. Chow Chow ırkı ile benzer biçimde dilleri mor olan iki köpek türünden biridir. Derisi `kum cilt` adı verilen bir yapıdadır. Başka bir köpek tarafından saldırıya uğrarsa diğerlerine göre çok daha kolay atlatır. Bu cilt sayesinde dövüş köpeği ve polis köpeği olarak yaygın biçimde kullanılır. Artık daha çok ev köpeği oldu. Kum cilt hakkında araştırma yaparak verimli giysiler üretilebilir. Askeri amaçla tabii.

Boşver olay KDV'den köpekli tarikat ayinlerine döndü zaten. Ben de anlamadım. Arif'in Manchestera attığı gol ararken bile bu kadar kaybolmamıştım. Yanlız Söngül Karlı'ya saygım büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…