Amazon Alışverişlerine %18 KDV Geldi!

Tamam, amazon'dan yapılan alışverişlerde 22€ sınırını ve gümrükte takılma olayını kaldırsın, ben aldığım ürünler için + %18 KDV vereyim. Kabul ediyorum.

Ama yer mi? Yemez! KDV'yi hangi mantıkla getirdin? Bana nasıl bir hizmet sunuyorsun da bundan vergi talep ediyorsun?

Ehonomimiz çoh eyi, alamamya bisi kısganayyo!

Arkadaşlar gerçekten Almanya, Amerika, Israil, Fransa, Çin bizi kıskanıyor. Bizim bilmediğimiz bir konu var onu da size açıklıyorum. Milletine bu saydığım ülkeler bize geçirdikleri gibi geçirseler ortalık karışır. Bizde karışmadığı için kıskanıyorlar..

GT 1030 aldığımda fiyatı 250 TL idi. Bir arkadaş GT 1030 500 TL olacak demişti. Bende imkansız demiştim. Şu an GT 1030 400 TL - 450 TL arası satılıyor. 500 TL'de yakındır. O arkadaştan özür diliyorum. Benim cahiliğim. Bu kadar kıskanclık sektör batırır. :ROFL: Bende diyorum. GT 1030 700 TL olacak. Yatırım tavsiyesi değildir. :ROFL:

Bence Türkiye deki firmaların düşündüğü bir şey. Kendileri 1900 TL'ye sattıkları ekran kartını yurt dışından 1750 TL'ye aldığımızı öğrenmiş olabilirler. :penguen::penguen::penguen:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı