Amazon Almanya gümrük süreci

Berkays35

Hectopat
Cumartesi günü Amazon'dan RAM siparişi verdim fakat teslimat adresine soyad girmeyi unutmuşum diğer her şey doğru T.C. kimliğim de yazılı, Amazon'la görüştüm gümrükte problem bazen yarattıklarını bazen yaratmadıklarını tam bilgisi olmadıklarını söylediler. Böyle bir durumla karşılaşan var mı gümrükte problem olur mu? Kargo takip sürecinde gümrük noktası hangisi oluyor gönderildiden sonra mı gümrük sürecine giriyor teslim edilmek üzere yola çıktıdan sonra mı bilen aydınlatırsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-19_103202571.png
    resim_2022-09-19_103202571.png
    53 KB · Görüntüleme: 103
Cumartesi günü Amazon'dan RAM siparişi verdim fakat teslimat adresine soyad girmeyi unutmuşum diğer her şey doğru T.C. Kimliğim de yazılı, Amazon'la görüştüm gümrükte problem bazen yarattıklarını bazen yaratmadıklarını tam bilgisi olmadıklarını söylediler. Böyle bir durumla karşılaşan var mı gümrükte problem olur mu? Kargo takip sürecinde gümrük noktası hangisi oluyor gönderildiden sonra mı gümrük sürecine giriyor teslim edilmek üzere yola çıktıdan sonra mı bilen aydınlatırsa sevinirim.

Hocam satıcı kargoya vermemiş gibi gözüküyor. Alttan sipariş bilgilerini değiştirebilirsiniz.

Kardeşim en kötü gümrüğe girince seni ararlar. Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Gümrük çalışanının insafiyetine de bağlı. Bazen kargomun paketini açıp kontrol ediyorlardı bazen etmiyorlardı.

Dediğin gibi hocam gümrüğe girmesini bekleyeceğim yapacak bir şey yok. Gümrüğe kaç günde giriyor bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı