Amazon Almanya'dan ekran kartı almak

Poisonkiller

Hectopat
İyi günler, Amazon'dan ekran kartı alındığında vergi, ücretler bizim adımıza mı ödeniyor ve gelmesi kaç gün sürüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir kere ekran kartı almayı denedim sipariş iptal oldu, aldığım fiyat buraya göre uygundu bayağı.

Satın alım kısmında kargo ve vergiler dahil diye belirtiliyor. Gelmesi ülkeye göre en fazla 1 hafta diye tahmin ediyorum.

Gelmesi 16 Gün sürdü 1 tane Rtx 3050 aldım.Amazon Com Tr üzerinden Amazon Germany satıcısından aldım.Tüm ücreti gümrük kargo vs kartı sipariş verirken ödedim.Ayrıca 1 ayda 5 ten fazla gümrükten ürün geçirmiyolar sizin adınıza haberiniz olsun

APG ile gelirse 3 hafta civarı sürer. DHL veya UPS ile genelde max 5 gün sürer. DHL'in Salı veya Çarşamba verdiğim siparişi Cuma günü teslim ettiğini bilirim.

Ben ekran kartı değil de Amazon.com.tr üzerinden Amazon germany satıcısından sıvı soğutucu almıştım, geç kargoya verilmese 1 haftaya elimdeydi. Kargoya geç verilme durumundan dolayı 12 günde geldi. Aldığım zaman kar falan da yağıyordu o da 2 gün falan geciktirdi süreci. Vergi olaylarını siparişin son aşamasında ödüyorsun.

Ekstra vergi çıkıyor mu?

Ekstra maliyet var mı oradaki görünen ilk fiyattan başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…