Amazon Almanya'dan verilen 41€ sipariş sorunsuz ulaşır mı?

Rootzilla

Megapat
Merhaba.

Aracımın parçası arızalı ve yurtiçinde ürünü temin edemedim. Amazon Almanya'da ürünü buldum fakat ürün fiyatı 41, 00€ kargo ve paketleme ücreti olarak da 49, 99€ isteniyor. Bu miktarlar önemli değil öderim ama ürünün gümrüğe takılması durumunda neler olabilir? Vergisini ödeyip alabilmem mümkün mü yoksa direkt olarak Redmi ediliyor? Gümrüğe takılması halinde ödeyeceğim tutarlar ortalama ne olur? Daha önce benzer bir işlem yapan var mı? Sadece %30 gümrük vergisi gerekliyse öderim sorun değil yeter ki parça elime ulaşsın.

Sanmıyorum, 30 euro mudur dolar mıdır artık her neyse bir sınır var. Bu alınabilir bir risk değil (Savaş hocam be)

Gümrükten geçmezse para iadesi de olmuyordu galiba.

Hocam ürünün 2 3 belki 4 5 katı fiyatı gümrükte ödemeye hazırlanın.

Merhaba.

Aracımın parçası arızalı ve yurtiçinde ürünü temin edemedim. Amazon Almanya'da ürünü buldum fakat ürün fiyatı 41, 00€ kargo ve paketleme ücreti olarak da 49, 99€ isteniyor. Bu miktarlar önemli değil öderim ama ürünün gümrüğe takılması durumunda neler olabilir? Vergisini ödeyip alabilmem mümkün mü yoksa direkt olarak Redmi ediliyor? Gümrüğe takılması halinde ödeyeceğim tutarlar ortalama ne olur? Daha önce benzer bir işlem yapan var mı? Sadece %30 gümrük vergisi gerekliyse öderim sorun değil yeter ki parça elime ulaşsın.
30% gümrük vergisi ile bitmiyor hocam o iş. Reddedilme durumundan ziyade eksta eklenen ücretler oluyor. En güvenlisi yurtdışından gelirken birinin getirmesi olur. Bunun için uygulamalar vardı diye hatırlıyorum.

Sorun olmaz sadece ekstra farkı ödersiniz bayağı yüklü olabilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video da görmüştüm anormal bir fark çıkarmışlar.

Yorumları okudukça içim karardı ama parça aracın motoru için hayati bir parça ve Türkiye sınırları içerisinde bulunmuyor. Aksi halde aracı satmak zorunda kalacağım iş o kadar ciddi :) Sanırım mecburen alacağım bu riski. Teşekkür ederim herkese.

Yorumları okudukça içim karardı ama parça aracın motoru için hayati bir parça ve Türkiye sınırları içerisinde bulunmuyor. Aksi halde aracı satmak zorunda kalacağım iş o kadar ciddi :) Sanırım mecburen alacağım bu riski. Teşekkür ederim herkese.
Gecmez bu arada. Gumruk musaviri sart. Tanidik musavir yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı