Elektronik Asus B850 Max Gaming Wi-Fi AM5 DDR5 ATX 9.024TL

Gece X870e tomahawka 16k döktük bunu mu alsaydık bilemiyorum. 😬🙄🫣

Yok be hocam biraz fazla para bayılmışsın ama sonuçta üst düzey bir chipset sayılır. Buna takacağın 9800x3D ile ona takacağın eş performans verir mi bilemeyiz. Almışken iyisini almış oldunuz işte. Yine bütçenizi çok zorladıysa da bir şey diyemem tabii.

Yok be hocam biraz fazla para bayılmışsın ama sonuçta üst düzey bir chipset sayılır. Buna takacağın 9800x3D ile ona takacağın eş performans verir mi bilemeyiz. Almışken iyisini almış oldunuz işte. Yine bütçenizi çok zorladıysa da bir şey diyemem tabii.
R5 9500F ile bir süre kullanıp söylediğiniz gibi ilk fırsatta X3D geçiş yapacağım almışken üst düzey bir şey alayım istedim.

Gece X870E Tomahawka 16k döktük bunu mu alsaydık bilemiyorum. 😬🙄🫣
9900X-9950X alıp extreme OC yapıp anakartı limitlerine kadar zorlamayacaksanız anakartlara bu paralar fuzuli masraf.

Eskiden özellikle Intel tarafında işlemciler gerçek potansiyelinin çok altında stok şekilde çıkıyorlardı, iyi bir OC ile hem tek çekirdek hem çoklu çekirdek de %20-25 performans arttırabiliyordun haliyle insanlar da kaliteli anakartlara yöneliyordu ama devir değişti artık işlemciler limitlerinde çıkıyor insanlara OC payı kalmadı, gerek de kalmadı.

İşlemci 4.3ghz, oyuna giriyorsun 5.6ghz boost yapıyor üstelik neredeyse aynı voltaj ile o yüzden gerçekten extreme işler dışında üst seviye anakartlar ciddi anlamda para tuzağı.

Ferrari alıp evden işe, işten eve kullanmakla aynı mantık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı