Çözüldü Amazon Amerika'dan saat almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEA1471

Femtopat
Daha fazla  
Türkiye'deki e-ticaret sitelerinde çok daha pahalı olduğu için Amazon Amerika'dan sthürling marka saat almak istiyorum. Saatin fiyatı 120 dolar vergilerle falan 190 dolar olacak. Saat gümrükte takılmadan gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Türkiye'deki e-ticaret sitelerinde çok daha pahalı olduğu için Amazon Amerika'dan sthürling marka saat almak istiyorum. Saatin fiyatı 120 dolar vergilerle falan 190 dolar olacak. Saat gümrükte takılmadan gelir mi?

Kargo dahil 30 Euro'yu geçen ürünler için 70 Dolar ek vergiyle kurtulamazsınız hocam. Gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor. 120 Dolar'lık saat için muhtemelen bir o kadar ya da daha fazla masrafınız olur.

Kargo dahil 30 Euro'yu geçen ürünler için 70 Dolar ek vergiyle kurtulamazsınız hocam. Gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor. 120 Dolar'lık saat için muhtemelen bir o kadar ya da daha fazla masrafınız olur.

Çözüm
Kargo dahil 30 Euro'yu geçen ürünler için 70 dolar ek vergiyle kurtulamazsınız hocam. Gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor. 120 Dolar'lık saat için muhtemelen bir o kadar ya da daha fazla masrafınız olur.

Saatin Türkiye fiyatı sanırım 30 ile 40 bin arası. Muhtemelen yurt dışından da istesem benzer fiyata gelecek o zaman. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Saatin Türkiye fiyatı sanırım 30 ile 40 bin arası. Muhtemelen yurt dışından da istesem benzer fiyata gelecek o zaman. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Glocalzone gibi uygulamalarla yurtdışından gelen insanlara belli ücretler verip aldırabilirsiniz. 70 dolardan çok daha az ödersiniz muhtemelen.

Sahibinden üzerinde ilanları gezin. Yurt dışından bizzat ürün getiren, getirten çok insan var. Bunun ticaretini araya 3,5 bin TL koyarak yapıyorlar. PlayStation 5'lerde ve hoparlörlerde çok fazla böyle insanla tanıştım. Ticaret yaptım. Güven işi hallolduğu zaman TR'den çok daha ucuza ürün temin edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı