Amazon Amerikadan Sipariş Vermek

IIMERT

Picopat
Daha fazla  
amazon amerikadan nzxt kontrolcü siparişi verdim ama ürünün güncel fiyatı halihazırda 30 doları geçiyor ama verdiğim siparişi onayladı aktif olarak gözüküyor şu an, satıcı ve gönderici amazon, ücretler şu şekilde;

Order Summary​

Items substotal: USD 35.17
Shipping & Handling: USD 11.29
Total before tax: USD 46.46
Estimated tax to be collected: USD 0.00
Import Fees Deposit USD 10.47
Grand Total: USD 56.93
Payment Grand Total: TRY 2.059,12​

Asıl sormak istediğim şimdi bu sipariş yeni yıldan önce gümrüğe gelirse bir sıkıntı çıkmadan bana ulaşacak mı yoksa 30 doları geçtiği için ticari ürün mü sayılacak ne gibi ücretler öderim? yoksa iptal edeceğim veya amerikapostam gibi sistemler kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim daha önce amerikadan sipariş vermedim çünkü

@Atamyolundayız şu an en ucuz 4.5kya satılıyor sağ olsun fırsatçı esnaflarımız sayesinde, bu fiyattan daha yükseğe gelmiyorsa bi zararı yok ama ne kadar masraf çıkarıyor bilmiyorum

@tahsin053 fiyatın sıkıntısı trde niyeyse satılmıyor oluşu basit bi kontrolcü nden satılmıyor onu da anlamış değilim. nzxt cam kullanarak fanların rgblerini kontrol etmek istiyorum. başka rgb kontrolcüler desteklemiyor nzxt yazılımını. trde sadece şu kontrolcüler var https://www.akakce.com/kasa-fani/en...-rf-d14df-b1-14-cm-2-li-fiyati,116492716.html ama bunlarda da sadece 3 adet rgb girişi var araştırdığım kadarıyla bu girişleri çoğaltamıyorum splitter bulamadım. kasanın önü altı arkası üstü derken 3 rgb girişini geçiyor zaten ve bu kontrolcüler sadece fanlarla paket halinde satılıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı