Merhaba, BlueStacks'dan oynamak için mecbur Amazon App Store'den indirmemiz gerek yoksa açılmıyor son zamanlardaki güncellemelerden sonra bilen bilir fakat bu sefer Amazon App Store'de oyun görünmüyor. Neden olabilir sizce?
Ben de aynı vaziyeti yaşıyorum şu an. Bulunduğunuz coğrafya nedeni ile uygulamaya erişemiyorsunuz diyor siteden indirmeye çalıştığımda da.
Amazon Sign-In
Eki Görüntüle 1636412
Amazon App Store'a giriş yaptığın hesabın Countr/Region kısmından Avrupa Birliği'nden rastgele bir ülke seç adres seçeneklerini rastgele bir şeyler gir kaydet. Ben Fransa seçtim oldu. 2 dk falan bekledikten sonra telefonundan App Store açıksa kapat aç. Tekrar Clash of Clans'ı arat. Bu sefer bulursun. Adresini tekrar değiştirmen durumunda problem olmuyor.
Siyah ekran alma probleminde ise CTRL+Shift+8 yaparak çoklu örnek yöneticisini açın. Orada neugat 32 Bit'i seçip başla seçeneğini seçin.Eki Görüntüle 1636423
Yüklenen yeni oturuma tekrar tüm kurulumları yapmanız gerekecek. Eğer ki nougat 32 Bit seçeneği görünmüyorsa sol alttaki "oluşum" seçeneğinden bulup indirebilirsiniz. Sıfırdan her şeyinizi ayarladıktan sonra oyununuza girebilirsiniz.
Bende Clash of Clans görünüyor fakat N32'de indirdiğim zaman siyah ekranda kalıyor. N64'te denedim tekrar siyah ekran. Acaba nasıl çözebilirim bunu?Play Store'dan indirince N32'de yine siyah ekran sorunu oldu ama Amazon'dan Fransa'yı seçtim bu sefer Amazon App Store'da oyun göründü çalışıyor sorunsuz. Teşekkürler.
Bende Clash of Clans görünüyor fakat N32'de indirdiğim zaman siyah ekranda kalıyor. N64'te denedim tekrar siyah ekran. Acaba nasıl çözebilirim bunu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.