Amazon aracı Türkiye'de neden yok?

Amazon aracının olması için öncelikle kendi kargo ağının olması lazım. Türkiye'de şu an için yeni oldukları için kargo trafiği diğer firmalar (Trendyol, Hepsiburada) kadar yoğun değil. Yeni depolar açıp ürün portföyünü genişletirse ister istemez kargo filosunu kurmak zorunda kalacaklar.

Yeni girdi bu pazara kendi lojistik operasyonunu oluşturması kolay değil zamanla olabilir.

Sallıyosunuz bari bilerek sallayın. Kolay Gelsin Ekol Lojistik'e ait bir şirket ve Amazon ile hiçbir bağlantısı yok.
Belki bir tesadüftür ama şöyle birşey ile karşılaştım

Hakan yılmaz denen bu kişi iki şirkettede görünüyor, belkide iki farklı kişidir.

Bunun dışında Ahmet Musul, Amazon ile alakalı kişilerle twitter üzerinden sanırsam söyleşi yapmış.

Hakan yılmaz denen bu kişi iki şirkettede görünüyor, belkide iki farklı kişidir.

Bunun dışında Ahmet Musul, Amazon ile alakalı kişilerle twitter üzerinden sanırsam söyleşi yapmış.
Arkadaş Gigafibere çöp diyen birisi. Mantıklı cevap vermene gerek yok çünkü anlamayacak.

İkisini aynı kişi değil. Zaten 2 şirketin ortak olması 1 kişinin iki şirkettede çalışması ile olacak şey değil. 4 sene lise 4 sene üniversite ulaştırma mezunuyum ve üzülerek söylüyorum sektörde 1kişi 3-4 tane şirkette görevde almakta ve bu yüzden iş bulamıyor mezunlar.

İnternetimiz gittiği ve arkasından koşmadığımız için bu hallere geldik aynen.
Olay internetin gitmesi mi hakkını bir yerde savunmak mı? Lafı farklı yerlere çekmeyin!

Basit bir internet olayını yüklediğin durum gülünç değil mi?
Gülünç değil? Keşke diğer arkadaşa deseydiniz bu laflarınız çünkü kendisi Türknet'i Ceo'dan fazla savunuyor. Durduk yere bu konuda geçmiş bi konuyu söylüyor sanki babasının şirketi. :d Türknet'i iptal etmem bunu daha fazla rahatsız etti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı