Amazon AWS fatura ödenmezse ne olur?

uchin

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler ve iyi cumalar dilerim. Ben bir işe girmeyi denedim fakat pek olmadı. Her VDS açtığımda da "Free" yazanı seçiyordum fakat en son bu sabah mail geldi. Bu arada bundan 1 ay önce neredeyse Amazon AWS hesabımı kapatmıştım. Dediğim gibi en son bu sabah AWS'den mail geldi ve fatura göndermişler, linke tıkladım AWS hesabımı girdim sildiğimi sandığım. Faturada Total olarak 18.70 dolar yazıyordu ve şu an benim bunu ödeyecek durumum inanın yok, 208TL falan daha gerekiyor ödemem için, sadece merakımdan soracağım da. Ben bu faturayı ödemezsem ne olur? Koskoca dünyanın en zengin adamlarından sonuçta 18.70 doların peşine düşerler mi?
Konuya ek olarak ilk kayıt ettiğim kartım olan Papara'yı evin kapısını zorlarken kırdım ve mecburen o kartı silip yenisini sipariş ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
E benim 100 liram var, nereden bulucam ki kalanını ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben eski konulara baktım da, adam 1 yıldır falan ödememiş hiç bir şey de olmamış. O nasıl olmuştur ki
Dışarıda olan isim yapmış bütün firmalardan birer t-shirt ufak tefek 100-200 liralık şeyler alsam nolur ki(!). Rebill yaparlar ulaşamazlarsa sana hacize kadar yolu var.
Müşteri hizmetleri ile görüşün.
mail atsam aws türkiyesine ne yapabilirler bu konu hakkında?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı