Amazon AWS Suspend atılıyor

Roox

Femtopat
Merhaba, ben 1 hafta önce Amazon AWS Papara kartım ile kayıt oldum ve Free tier yararlanıyordum geçen mail geldi ve hesabım suspend yani engellendi şöyle bir şey var ben kartımı verirken 1 dolar çekmedi şu an Amazon AWS benden belgeli şekilde kişisel bilgilerimi istiyor anlamak istediğim bilgisi olan varsa AWS suspend atmasının sebepleri neler? Bu arada tüm adres ve kart bilgilerim doğru girdim.

Merhaba, ben 1 hafta önce Amazon AWS Papara kartım ile kayıt oldum ve Free tier yararlanıyordum geçen mail geldi ve hesabım suspend yani engellendi şöyle bir şey var ben kartımı verirken 1 dolar çekmedi şu an Amazon AWS benden belgeli şekilde kişisel bilgilerimi istiyor anlamak istediğim bilgisi olan varsa AWS suspend atmasının sebepleri neler? Bu arada tüm adres ve kart bilgilerim doğru girdim.
Kimlik onayı yapmanız lazım. Her şeyde olduğu gibi bunu da suistimal ettikleri için onaysız hesapları kapatıyorlar.

Son zamanlarda kontroller arttı. AWS danışmanı bir arkadaşımın söylediğine göre Twitch'de çalıntı kredi kartı kullanılması olayından sonra AWS'de de çok kullanım olmaya başladığı için önlem alıyorlar. Sanal Kart veya Ön ödemeli kartların doğrulamasını pek yapmıyorlar.

Gerçi benim şu an 10 gündür normal kredi kartı ile sıfırdan başvurduğum hesabı da açmadılar. Bayağı bir belge yükledim, sürekli yazıyorum desteğe. Maalesef uzun sürecek gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı