Amazon AWS ücretsiz sürümünde Minecraft sunucusu nasıl açılır?

Hocam plugin kurmayacaksanız kod bilmenize gerek yok YouTube'dan bakıp.
Gerekli işlemleri yapıp sunucunuzu açabilirsiniz.

1720617299428.png

Şöyle bir klasörü sisteme atıp çalıştırabilir miyim? Debian mı Ubuntu mu açmalıyım? Bir de @hplaptopmagduru arkadaş ücretsiz açılamaz diyor?

Eki Görüntüle 2248007

Şöyle bir klasörü sisteme atıp çalıştırabilir miyim? Debian mı Ubuntu mu açmalıyım? Bir de @hplaptopmagduru arkadaş ücretsiz açılamaz diyor?

Hocam ben ücretsiz açılamaz demedim, ücretsiz gidip de t2.xlarge AWS sunucusu açamazsınız dedim. Yoksa free tier destekelenen modelleri çalıştırabilirsiniz..

Orada Linux (debian) kullanmak gerekiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. En azından ubuntu gibi bir arayüze alamaz mıyım? Windows server kullanmanın da bir yolu var mı?
Bunun hakkında tam bir fikrim yok ama şöyle github linki var. İşe yarar sanırsam. GitHub - thecoder-001/MineColab: Run Minecraft Server on Google Colab.

Hocam ben ücretsiz açılamaz demedim, ücretsiz gidip de t2.xlarge AWS sunucusu açamazsınız dedim. Yoksa free tier destekelenen modelleri çalıştırabilirsiniz..
Anladım sizi sıkıntı yok. Sanırım arkadaş dediğim diğer tarifeler ile ücretsiz açılabilir diyor. Acaba biriniz mi doğru söylüyor yoksa yanlış anlaşılma mı var diye etiketlemiştim. @Cgnbambamco hocam siz 1 cpu 1 gig olan modelden mi bahsediyordunuz konuşurken?

Bunun hakkında tam bir fikrim yok ama şöyle github linki var. İşe yarar sanırsam. GitHub - thecoder-001/MineColab: Run Minecraft Server on Google Colab.
Gerçekten çok fazla github sunucu gördüm ama ne kadar güvenliler nasıl çalışıyorlar hiç bilmiyorum. Kimse size hayrına vds vps vermez sonuçta değil mi? En kötü enerji harcıyor bu sistemler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı