Amazon Çakma Apple Ürünü Satabilir mi?

NoobEller

Kilopat
Katılım
20 Kasım 2017
Mesajlar
2.842
Makaleler
1
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şarj aletimi kaybetmemle birlikte zaten niyetli olduğum 20W şarj aletini almak istiyorum. Amazon yetkili satıcı olduğu için çakma ürün satacağını sanmıyorum ama Amazon yorumlarına girdiğim zaman ürün çakma vb. yorumlarla karşılaştım mümkün olduğunu pek sanmıyorum ama buraya konu açma sebebim bu.

Daha önce alışveriş yapmış olan hiç bu sorunla karşılaşmış birileri var mı Apple ile konuşmayı denedim ama yardımcı olamayız gibi bir şeyler gevelediler daha önceden aynı sorunla ilgili kendilerini MediaMarkt ile ilgili soru sormuştum gayet düzgün şekilde cevaplamışlardı ama sanki Amazon kendisi üretip satıyor gibi hiçbir şey söylemediler bana.

Linkler:
 
Satıcı Amazon ise sorun olacağını sanmam.

1696002455513.png
 
Medimarkt veya Apple'dan daha güvenli bana kalırsa bir sıkıntı oldu mu ürün sende kalıyor ya değişim ya da iade yapıyorlar.
Satıcı Amazon ise çakma ihtimali olmaz.
 
Eğer başka satıcı satış yapıtıysa daha önce çakma ürünler ile ilgili yorumlar orada kalmış olabilir. Amazon.TR asla çakma ürün satmaz. Satıcı ve gönderici Amazon ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
 
Öncelikle attığınız üründe satıcı Amazon değil resmi Apple firması. Ve Amazon her zaman ürünün arkasında ister 1 ay kullan iade et.
 
Yetkili satıcının Amazon olduğuna eminseniz ürün büyük ihtimalle orijinaldir.
Daha önce Amazon üzerinden pek çok ürün aldım şahsi olarak bir sıkıntı yaşamadım. Ama eğer yaşarsanız da iade politikası güzel Amazon'un ondan faydalanabilirsiniz.
 
Amazonun müşteri hizmetlerinin iyi olduğu konusunda herkes hemfikir zaten.

Aklıma takılan kısım ürünler geldikten sonra bunu teyit edebilir miyim bilemiyorum Apple Müşteri hizmetleri sanki kendileri olaya dahil değilmiş gibi davrandı.

Pahalı ürünler de yapmıyorlar hatta 200 liradan fazla ürünleri yapmıyorlar.
Ben 200 lira üzeri yaklaşık 2 üründe hatırladığım kadarıyla iade aldım duruma bağlı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı