Amazon.com Acer Predator Helios 300 Türkiye'den Ucuz Olması

qwertexlatex

Hectopat
Internette fiyatları kontrol ederken Türkiye'de benzer özelliğe sahip Acer Predator laptopun 7100 liranın üzerinde olduğunu gördüm. Amazon.com'dan baktım Türkiye'ye sipariş var ve vergilerle beraber bu arkadaş 4445 liraya geliyor.

Seneye laptop almayı düşünüyorum ve bu laptopu Amazon'dan getirtirsem neden bu kadar ucuza gelmiş oluyor Türkiye'deki eşitine göre?

amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-GeForce-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C/ref=pd_cp_147_4?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B06Y4GZS9C&pd_rd_r=PBF01BC733FHQAS649WJ&pd_rd_w=BJPzA&pd_rd_wg=j5K0T&psc=1&refRID=PBF01BC733FHQAS649WJ

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatandan bakmışsın fiyata sanırım.vatan zaten pahalı satan biryer , 1060 ve üzeri pc ler genelde Türkiye'de 7000tl üzeri bu yüzden yurtdışından sipariş ediyor bazı arkadaşlar.Helios 300 15.6 inç Türkiyedeki model 17inç , yolladığınız üründe hdd yok,kasa farkı var,aradaki satıcının karı var.Başka fark varmı bilmiyorum.Şuan tam inceleyemedim.

Vatandan bakmışsın fiyata sanırım.vatan zaten pahalı satan biryer , 1060 ve üzeri pc ler genelde Türkiye'de 7000tl üzeri bu yüzden yurtdışından sipariş ediyor bazı arkadaşlar.Helios 300 15.6 inç Türkiyedeki model 17inç , yolladığınız üründe hdd yok,kasa farkı var,aradaki satıcının karı var.Başka fark varmı bilmiyorum.Şuan tam inceleyemedim.
Herşeye eyvallah amazon güvenilir bir site mi? Eğer öyleyse vaktimi vatan gibi aşırı uçuk fiyatlara satan Türkiye pazarından almak yerine amazondan almayı tercih ederim. Ayrıca tek dert hdd olsun pahalı birşey değil ki :)

Amazondan alışveriş rehberini oku, daha önce alışveriş yapan arkadaşlar da yorum yapacaktır.Amazon (Ek ücretlendirme yapıyor gümrük sıkıntısını çözmek için.Söz konusu üründe 218$)değilde diğer satıcılardan alırsan gümrüğe takılabilirsin.Ek olarak refurbished ürün olmamasına dikkat et ve Acer yurtdışından alınan ürünlere garanti sağlıyormu bilmiyorum.

Amazonda gtx 1060lı laptop aldığım fiyata ülkemizde gtx 1050 zor bulunuyor muhtemelen oradan alırım ama pek bir tecrübem yok. Alışveriş yapan arkadaşların yazılarını da okudum ancak hâlâ aklıma takılan sorular var. Örneğin gümrük olayı ne? Orada yazan 218 dolar gümrük için mi? Yoksa gümrük için ayrı para mı gerekiyor? Ha bu arada 3 year accident protection diye bir seçenek var garanti gibi sanırım ama ek ücret alınıyor onda.

Amazonda gtx 1060lı laptop aldığım fiyata ülkemizde gtx 1050 zor bulunuyor muhtemelen oradan alırım ama pek bir tecrübem yok. Alışveriş yapan arkadaşların yazılarını da okudum ancak hâlâ aklıma takılan sorular var. Örneğin gümrük olayı ne? Orada yazan 218 dolar gümrük için mi? Yoksa gümrük için ayrı para mı gerekiyor? Ha bu arada 3 year accident protection diye bir seçenek var garanti gibi sanırım ama ek ücret alınıyor onda.
Evet 218$ gümrük ücreti.Yasa gereği 30 dolar üzeri ürünler gümrüğe takılıyor.

Dostum ne yaptın bilgisayar işini bende amazondan almayı düşünüyorum.

YouTube da videolar izledim doğru biliyormuşum. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Orada yazan total yazan kısım ödeyeceğiniz toplam miktarmış vergi kargo dahil. Muhtemelen amazondan alacağım artık. Çok daha ucuza.

Dikkat et sonra garantiye ihtiyaç duyarsın bakan olmaz. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00