@Raydric merhabalar öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkür ederim gerçekten emek vermişsin. Bir sorum olacak konuyu baştan sona okudum paypal ile alma seçeneği yok demişsin fakat paypal mastercard kuruluşu olduğundan ben kartı mastercard olarak seçip paypal bilgilerimi girsem herhangi bir ürün alabilir miyim ?

Not: Steamde alışveriş yaparken paypal kartımı mastercard olarak gösterdim ve paypal bilgilerimi girdim herhangi bir sorun çıkmadan alışveriş yaptım.

Merhaba ben Amazondan kozmetik ürün siparişi vermiştim. Geri döndü gelmedi. Burada da okuduğum kadarıyla kozmetik ürünler gümrükten geçmiyormuş. Acaba paramı geri iade ederler mi? Alışverişi 22 haziran da yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dispute açman lazım. Ancak bu kadar geç kalmasa idin iyi olurdu.

Dispute nedir?

Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?

Ürünümün gelmediğini ve paramın iadesini istedim şöyle bir mail geldi;

Shop all departments | Amazon.com
Help Community - New reply
[TBODY] [/TBODY]
Greetings from Amazon.com Help Community,

We are sending you this e-mail because you requested to be notified when people reply to the did not my product - ürün gelmedi question in the Help Community.
[TBODY] [/TBODY]
By CBRetriever on 31-Jul-2015 07:17 PDT
"use the light grey Contact Us button on the right to talk to Customer Service - we're just kindle users here

No one here can give you a refund, just Customer Service and this is not it"
Reply | See this reply
[TBODY] [/TBODY]
If you no longer want to be notified of new replies to this question, you can stop tracking it.
[TBODY] [/TBODY]
Thank you for using Amazon Help Communities!
Amazon.com
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

Siz Amazon'un müşteri hizmetleri kısmına yazı göndermemiş, kullanıcılara açık ve yorum yapılabilen forum platformuna mesaj göndermişsiniz. Zaten orada bulunan arkadaşlarda size gerekli cevabı yani sana orada kimsenin yardımcı olamayacağını ve müşteri hizmetlerine ulaşman gerektiğini; bunu yapmak içinde "Contact Us" butonuna basmanı söylemişler.

Öncelikle konu içeriğinde bulunan "4. Müşteri hizmetleri hakkında" kısmını incelemeye başlayarak gösterilen şekilde resimlerde belirtilen yere gelin ve sorununuzla ilgili başlığı seçtikten sonra "E-mail" butonuna tıklayın ve ardından gelecek yerdeki boşlukları gereken şeylere göre doldurduktan sonra gönderin.

Ardından 24 saat içerisinde mail adresinize Amazon tarafından bir mail düşecek ve büyük ihtimal bu mail sorununuzun çözümünü içeriyor yani gerekli bilgiler verilmiş ve paranızın iadesini yapıyor olacaklardır. Bu arada ürünün kargo aşamalarının bulunduğu ekranın fotoğrafını atarsanız sevinirim, ne aşamalardan geçmiş onu görmüş oluruz. @aslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…