Bir sorum var amazondan 2 tane aynı ekran kartı alacağım herhangi bir problem olur mu ?

Merhabalar, İ-Parcel üzerinden kargom geliyor hatta şu anda Yurtiçi Kargo şirketinde, fakat bana TC numararm sorulmadı ama sipariş ederken TC istedi ve TC No'mu sıkıntısızca girdim mail bu sebepten gelmedi sanırım. Bu konu da biraz kararsız kaldım. Son olarakta '' Delivery scheduled for this package '' şu mesaj ne anlama geliyor anlayamadım, aydınlatırsanız sevinirim.

2016 aldım 2'sinin switchleri aynı diye biliyordum farkları neler?

2014 olan kailh switch, 2016 olan Razer'ın kendi switchleri. Ses yapmamasını istiyorsan Stealth versiyonunu almanı öneririm. Zira bu bile çok ses çıkarıyor. (Bana göre)

merhabalar , arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım vardı. amazon.de üzerinden bir adet acer monitör satın aldım. monitör kısa sürede elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. fakat monitörün bir kaç özelliği amazon.de de yazan özellikler ile uyuşmadığı için iade etmek istedim. bunun için de hesabıma girerek ürünün iadesi için gerekli işlemleri başlattım. iade işlemi sonunda tarafıma mail ile 3 adet form iletildi. bur formlarda alıcı ve gönderici adresleri, ödenecek tutar, iade edilecek ürünün bilgisi ve bir barkod numarası söz konusu. barkoda ait numara "international customer return" şeklinde ifade edilmiş ve "efdwxxxxxRMA" şeklinde düzenlenmiş. benim size burda sormak istediğim acaba ben bu iadeyi hangi kargo firması ile gerçekleştireceğim. satın almış olduğum monitör bana UPS kargo ile geldi. ben iade işlemi için UPS kargoyu aradım ve kurye telebinde bulundum ve amazon.de için iadem var gönderi oluşturmak istiyorum dedim. kargo görevlisi bana mail adresini vererek amazon.de nin bana ilettiği formları göndermemi talep etti. daha sonra bana ups görevlisi mail ile dönüş yaparak formdaki etiketin ups ye ait bir etiket olmadığını iade etti. bendeki formlarda yer alan etiketin hangi kargo firmasına ait olduğunu nasıl öğrenmem gerekiyor. bana bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar dilerim. teşekkür ederim

Kimseye ait değil. Kargoyu rahat gondermen icin adresleri belirtiyor sadece. Herhangi bir kargo veya posta araciligiyla ucretini ödeyerek göndereceksin.

Google play'de amazon uygulamasının yorumlarında bazıları kod yazmış. Bu kodu girince her iki taraf 5 Dolar kazanacak yazıyor. Bu olay tam olarak nasıl oluyor? Ben bu kodu girersem hem ben hem de o kod sahibi hediye çekimi alıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…