bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #1 Merhaba amazon.com'dan bu direksiyon setini almak istiyorum. Gümrük ücreti ne kadar olur veya bakabileceğim bir site var mı? Kargo ücreti ne kadardır?
Merhaba amazon.com'dan bu direksiyon setini almak istiyorum. Gümrük ücreti ne kadar olur veya bakabileceğim bir site var mı? Kargo ücreti ne kadardır?
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.499 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #2 Hesap oluşturup adresinizi girdiyseniz, ürün fiyatının altında vergisi de ne kadar, yazar. Dosya Ekleri Screenshot_20210411-215733.png 306 KB · Görüntüleme: 44
bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #3 AmazonTR hesabım var. Onu yazarsam sorun olur mu?
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.499 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #4 bigpoppa dedi: AmazonTR hesabım var. Onu yazarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nereye yazacaksınız, anlamadım. Amazon.com'a adres bilgilerinizi gireceksiniz ve artık o sitede Türkiye için hesaplanan vergi, ürün fiyatının altında yazacak.
bigpoppa dedi: AmazonTR hesabım var. Onu yazarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nereye yazacaksınız, anlamadım. Amazon.com'a adres bilgilerinizi gireceksiniz ve artık o sitede Türkiye için hesaplanan vergi, ürün fiyatının altında yazacak.
T 1000 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #5 bigpoppa dedi: AmazonTR hesabım var. Onu yazarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Yeni bir hesap açın. Gökkayahan dedi: Hesap oluşturup adresinizi girdiyseniz, ürün fiyatının altında vergisi de ne kadar, yazar. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş vergili fiyatını atmış zaten. Edit: 662.5 Dolar toplamda
bigpoppa dedi: AmazonTR hesabım var. Onu yazarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Yeni bir hesap açın. Gökkayahan dedi: Hesap oluşturup adresinizi girdiyseniz, ürün fiyatının altında vergisi de ne kadar, yazar. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş vergili fiyatını atmış zaten. Edit: 662.5 Dolar toplamda
bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #6 T 1000 dedi: Hayır olmaz. Yeni bir hesap açın. Bu arkadaş vergili fiyatını atmış zaten. Edit: 662.5 Dolar toplamda Genişletmek için tıkla... Kayıt olup baktığımda bende aynı fiyatla karşılaştım Türkiye'den almak daha hesaplıya geliyor.
T 1000 dedi: Hayır olmaz. Yeni bir hesap açın. Bu arkadaş vergili fiyatını atmış zaten. Edit: 662.5 Dolar toplamda Genişletmek için tıkla... Kayıt olup baktığımda bende aynı fiyatla karşılaştım Türkiye'den almak daha hesaplıya geliyor.