Amazon.com İşlemci ve Ekran Kartı Garantisi

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 1.432
W

Wero

Ziyaretçi
Yeni PC toplamak üzere ekran kartı ve su soğutmayı Amazon.com’dan almayı düğünüyorum. İşlemci olarak R7 1700X alacağım. Bu işlemciye soğutucu olarak ne almalıyım dediğimde arkadaşımız H100i v2 önerdi ve Amazon’dan aldığını iletti. Bende bu soğutucuyu alacağım. Ekran kartı olarak da ASUS ROG Strix GTX 1070Ti A8G modelini beğendim. Hem render hem oyun için çok ideal. Gelelim soruma. Bu 2 ürünün uluslararası garantisi var mıdır? Yok ise Amazon’a ürünleri geri nasıl yollayacağım ve ürünler ülkemize gelirken gümrükte sıkıntı yaşar mıyım? Bu bahsettiğim ürünlerin uluslararası garantisi var mıdır? Amazon’dan alınan ürünlerin garantisi yok diye biliyorum. Hatam varsa beni aydınlatın lütfen. Birde ekran kartını listeye eklerken şöyle bir şeyle karşılaştım. “SquareTrade 4-Year PC Periphals Protection Plan” bu şeyin fiyatı 37$ bunu alınca ürünlerim 4 yıl garantili mi oluyor? Son sorum FSP, power olarak güvenilir midir? (Bu arada Amazon’da beğendiğim ürünler Türkiye’ye göre 1300₺ ucuza geliyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı