Amazon.com.tr DOA raporu istiyor

432150

Hectopat
Arkadaşlar, HyperX Solocast mikrofonum çalışmıyor. Amazon'da canlı desteğe yazıyorum, DOA raporu olmadan işlem yapamayız diyorlar. HyperX'e yazıyorum, faturayı doğrulayamadık diyorlar. Amazon'a tekrar yazıyorum, Hakman Elektronik'e gönderiyorlar. Hakman Elektronik'e Whatsapp üzerinden mesaj atıyorum, 2 saattir cevap veren yok. Ne yapacağım?

Arkadaşlar, HyperX Solocast mikrofonum çalışmıyor. Amazon'da canlı desteğe yazıyorum, DOA raporu olmadan işlem yapamayız diyorlar. HyperX'e yazıyorum, faturayı doğrulayamadık diyorlar. Amazon'a tekrar yazıyorum, Hakman Elektronik'e gönderiyorlar. Hakman Elektronik'e WhatsApp üzerinden mesaj atıyorum, 2 saattir cevap veren yok. Ne yapacağım?

Herhangi bir cevap alabildiniz mi? İletişimi satıcı ile kurmanız lazım, yani Amazon haklı hocam.

Hakan elektronikte olmaması sizi bağlamaz hocam. Ürün temin edilebiliyor mu edilemiyor mu, satıcıda olmak zorunda değil. İsterseniz ilk önce Penta ve HyperX'i arayıp ürün temin edilebiliyor mu sorun ardından satıcıya belirtirsiniz.

Hakan elektronikte olmaması sizi bağlamaz hocam. Ürün temin edilebiliyor mu edilemiyor mu, satıcıda olmak zorunda değil. İsterseniz ilk önce Penta ve HyperX'i arayıp ürün temin edilebiliyor mu sorun ardından satıcıya belirtirsiniz.
Penta'ya yazdım. HyperX ürünlerine bakmıyorlarmış, HyperX'de garantiyi doğrulayamadı ama ne hikmetse Hakman Elektronik doğruladı.

Penta'ya yazdım. HyperX ürünlerine bakmıyorlarmış, HyperX'de garantiyi doğrulayamadı ama ne hikmetse Hakman Elektronik doğruladı.

THH hakkınız mevcut, e-Devlet'ten başvurabilirsiniz.

Eğer başvurup değişim istiyorsanız, başvuruya ürünün temil edilemediğini iddia ettiklerini anlatıp "bilirkişi tarafından piyasa analizi yapılarak muadil listesi çıkarılmasını talep ediyorum." Şeklinde açıklama ekleyin.

Arkadaşlar, HyperX Solocast mikrofonum çalışmıyor. Amazon'da canlı desteğe yazıyorum, doa raporu olmadan işlem yapamayız diyorlar. HyperX'e yazıyorum, faturayı doğrulayamadık diyorlar. Amazon'a tekrar yazıyorum, hakman Elektronik'e gönderiyorlar. Hakman Elektronik'e WhatsApp üzerinden mesaj atıyorum, 2 saattir cevap veren yok. Ne yapacağım?

Adamlar seni bildiğin oradan oraya yollamışlar ya, THH başvur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı