Amazon.com.tr gümrük 150 euro

devilbaby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sorum şu amazon.com.tr'den bir ürün alacağım ürünü satan Amazon Germany ürünün fiyatı 2400 TL ama tahmini ithalat depositozu ile 2900 TL oluyor gümrüğe 150 euro limitinden takılmaz değil mi? Bir de bu ürünün ithalat depositozu olmadan fiyatı 2900 TL olsaydı yani 150 Euro'yu geçseydi gümrüğe takılır mıydı? Son sorum aynı markadan tek bir siparişte amazon.com.tr'den satıcısı Amazon Germany olarak 2-3 ürün alsam 3 ünün fiyatı 3000 TL olsa ama tek tek fiyatları 1000 TL civarı olsa gümrüğe takılır mı?

Amazon sizin yerinize bunları zaten karşılıyor(Verilen ücretin içinde). Eğer verdiğiniz paradan daha fazla bir ücretlendirme çıkarsa da sizden ekstra bir ücret talep etmiyor. Amazon'un satış politikasında yazan bu.

Amazon sizin yerinize bunları zaten karşılıyor(verilen ücretin içinde). Eğer verdiğiniz paradan daha fazla bir ücretlendirme çıkarsa da sizden ekstra bir ücret talep etmiyor. Amazon'un satış politikasında yazan bu.

Galiba yazım da tam anlatamadım benim derdim Amazon'un gümrük parasını ödemesi değil 1 2 ay önce bir yerlerde görmüştüm bireysel yurt dışından alışveriş limiti 1500 eurodan 150 euro ya düştü diye sorduğum soru 150 euro limitini amazon.com.tr üzerinden Amazon Germany satıcı ile aşmamanın yolları.

Galiba yazım da tam anlatamadım benim derdim Amazon'un gümrük parasını ödemesi değil 1 2 ay önce bir yerlerde görmüştüm bireysel yurt dışından alışveriş limiti 1500 eurodan 150 euro ya düştü diye sorduğum soru 150 euro limitini amazon.com.tr üzerinden Amazon Germany satıcı ile aşmamanın yolları.
Hocam gümrüğü içinde ödüyorsunuz. Ödediğiniz için isterseniz 20 bin liralık ürün getirin, sonuçta gümrük ve vergiler ödeniyor. Amazon'un size bu konuda bir uyarısı zaten olur. Yine de ikna olmazsanız Amazon'u arayın.

Hocam gümrüğü içinde ödüyorsunuz. Ödediğiniz için isterseniz 20 bin liralık ürün getirin, sonuçta gümrük ve vergiler ödeniyor. Amazon'un size bu konuda bir uyarısı zaten olur. Yine de ikna olmazsanız Amazon'u arayın.

Hocam k.b ben yanlış anlamışım benim hatırladığım 150 euro ve üstünde ürün gümrüğe takılacak şeklinde öyle değilmiş galiba.

Hiç bir şekilde takılma vs. gibi bir durum söz konusu olmaz, sınırları aşsa bile.
Amazon zaten bir ürün getirirken olabilecek tüm masrafları hesaplıyor ve sizden ona göre "İthalat Depozitosu" adı altında bir ücret talep ediyor. Bu şekilde aldığınız ürünün fiyatı fark etmeksizin gümrüğe takılma ihtimali yok.

Ek olarak, İthalat Depozitosu olarak aldığı ücretten bir para artması durumunda bu parayı ödeme aracınıza iade ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar Aliexpress vs. gibi siteler için geçerli. Amazon'da böyle bir durum oluşması mümkün değil. 8K'ya ekran kartı getiriyorlar rahat rahat.

Bunlar AliExpress vs. gibi siteler için geçerli. Amazon'da böyle bir durum oluşması mümkün değil. 8K'ya ekran kartı getiriyorlar rahat rahat.

Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ama az önce yazdım şimdi silme kararı aldım bir soru soracağım Amazon'dan bir ürün alacağım ürün 130 dolar Amazon 66 dolar bir para alıyor sizin için gümrüğü hallettik diyor toplam 214 dolar oluyor şimdi ben ekstra 150 euro üstü olduğu için para ödemem değil mi çünkü zaten o gümrük ücretini hallediyor kendi kendine biz ödedikten sonra. (ürün 129 dolar fakat Amazon sizin için gümrüğü halledeceğiz diye 66 dolar alıyor yani benim ödeyeceğim tek gümrük bu değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı