Amazon.com.tr iadeyi kabul eder mi?

İyi sabahlar arkadaşlar ben 31 Mart tarihinde amazon.com.tr üzerinden MSI MAG241C model isimli monitörü aldım. Henüz bugün kontrol etme fırsatı buldum ve bir adet ölü pikselle karşılaştım. Bunun üstüne iade işlemi başlattım fakat kutunun içinden çıkan MSI stickerını ürünü denemeden kasama yapıştırmıştım. Bu stickerı göndermesem olur mu? Olmazsa çıkartacağım fakat yamulacak hani sıkıntı olur mu iade konusunda? Teşekkür ederim.
Sorun yaşamazsın, Amazon iyidir. Sticker'a bakacaklarını hiç sanmıyorum.

Sitedeki iade mevzuatını oku. Büyük ihtimalle iade edilmeyecek. Çünkü ürünün kullanıldığı belli olduğu için tekrar satılabilir özelliğini kaybediyor.

Her türlü kabul ederler. Şöyle söyliyim üzerinden 1 yıl geçmiş ürün hakkında Amazon'u aradım garanti mevzusu için. Hemen para iadesine getirdiler olayı, tabi ki iade istemiyorum ama dile getirmeleri bile harika. İçin rahat olsun, alışveriş yapacaksan gidip yine oradan yap bence.

Amazon müşteri hizmetleri konusunda en iyi firmalardan birisidir, böyle ufak detaylarla müşteriyi asla uğraştırmazlar.

İyi sabahlar arkadaşlar ben 31 Mart tarihinde amazon.com.tr üzerinden MSI MAG241C model isimli monitörü aldım. Henüz bugün kontrol etme fırsatı buldum ve bir adet ölü pikselle karşılaştım. Bunun üstüne iade işlemi başlattım fakat kutunun içinden çıkan MSI stickerını ürünü denemeden kasama yapıştırmıştım. Bu stickerı göndermesem olur mu? Olmazsa çıkartacağım fakat yamulacak hani sıkıntı olur mu iade konusunda? Teşekkür ederim.

Stickeri çıkartmana gerek yok bence ben ayakkabı almıştım N11'den çorapta gelmişti. İade edicektim. Çorabı dızlayıp iade ettim satıcının inisiyatifine kalmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı