Amazon.com.tr üzerinden Amazon.tr satıcısından ürün aldım. Bugün dağıtımda olan ürünüm gelmedi. Kargo şirketi berbatmış. Gelmediği zaman Amazon'un paramı geri vermeme gibi bir durum olur mu?
Amazon.com.tr üzerinden Amazon.tr satıcısından ürün aldım. Bugün dağıtımda olan ürünüm gelmedi. Kargo şirketi berbatmış. Gelmediği taktirde Amazon'un paramı geri vermeme gibi bir durum olur mu?
Valla hocam ben de ürün sipariş ettim tahmini teslimat süresini aştı mail attılar özür dileriz diye yeni teslimat süresi koydular bekliyorum bu aralar yoğunlar demek ki.
Ürün amazona ulaştığına anında para iadeni gerçekleştirirler.
Amazon'un canlı desteğine bağlanıp kargo hakkında şikayetini dile getirebilirsin. Seve seve yardımcı olacaklardır.
Kargo şirketi berbat falan değil. Kendim alışveriş yaptım ve hayatımda en mutlu kaldığım kargo şirketi. Gelmeden önce aradılar ve 30 dakika önce e-posta bile attılar.
Amazon bu hafta özellikle çok yoğun. Ben de 3-4 farklı ürün aldım ve kargolarımın hepsi geç geldi. Black Friday muhabbetine hoş karşılamak gerekir sanırım.
Kargo şirketi berbat falan değil. Kendim alışveriş yaptım ve hayatımda en mutlu kaldığım kargo şirketi. Gelmeden önce aradılar ve 30 dakika önce e-posta bile attılar.