Amazon.com.tr mağdur eder mi?

Kargo şirketi "Kolay Gelsin" ise gördüğüm en iyi kargo şirketi diyebilirim. Arkadaşlar da söylemiş zaten, mağdur olacağınız son satıcı Amazon.com.tr'dir. Şüpheniz olmasın, 3000 TL'lik alışverişim de oldu, 15 TL'lik de. Hiçbir sorun yaşamadım. Bazı ürünlerde satıcı Amazon.com.tr olmasa bile problem olmuyor genelde. İade politikası da çok iyi, diğerlerinden kat kat iyi.

Kargo şirketi "Kolay Gelsin" ise gördüğüm en iyi kargo şirketi diyebilirim. Arkadaşlar da söylemiş zaten, mağdur olacağınız son satıcı Amazon.com.tr'dir. Şüpheniz olmasın, 3000 TL'lik alışverişim de oldu, 15 TL'lik de. Hiçbir sorun yaşamadım. Satıcı Amazon olmasa bile problem olmuyor genelde.
AGT kurye diye bir şirket. Şimdiden biraz pişman oldum aldığıma bu kargodan dolayı.

Keşke banada dediğiniz şirket ile yollansaydı. Oysa ki Amazon'a güvenip almıştım.
Son konularınıza şöyle bir göz attım. Bu kadar telaş yapmanızı gerektirecek bir durum yok :) Aldığınız eşya öyle veya böyle elinize gelecek, biraz daha sakin olmalısınız :) Eğer durumdan rahatsızsanız Amazon ile iletişime geçebilirsiniz.

Agt kargo ile önceden kargo almıştım ve sorunsuzdu. Pazartesiyi beklemenizde fayda var bence.
Peki yarını bekliyeceğim.
Son konularınıza şöyle bir göz attım. Bu kadar telaş yapmanızı gerektirecek bir durum yok :) Aldığınız eşya öyle veya böyle elinize gelecek, biraz daha sakin olmalısınız :) Eğer durumdan rahatsızsanız Amazon ile iletişime geçebilirsiniz.
Aslında acele etmemin sebebi aldığım ürün evcil hayvanım için ilaç ve en erken zamanda tedaviye başlamam gerek. Yoksa benim için beklemekte sorun yok.

SSD almıştım ve iade ettim. İade sebebim yanlışlıkla sipariş etmekti ama kabul edildi. Müşteri hizmetleri vs. de bayağı iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı