- Makaleler
- 42
Mevcut monitörümün sağ ve sol kısımlarında her gün çalıştırdıktan 1-2 saat sonra beyaz çizgi şeklinde lekeler oluşuyor ve hoşuma gitmiyor garantisi de bitti. Bu şekilde daha ne kadar kullanırım bilmiyorum. Yeni bir monitör düşünmeye başladım şimdiden.
Amazon.com.tr istememin sebebi kafamın rahat olması ve 1 ölü piksel için bile beni mağdur etmeyecekleri. Genelde AAA oyunları 60-80 FPS civarında oynuyorum, rekabetçi oyunlarla pek aram yok, film izliyorum vb. bu durumda 144Hz veya kavisli ekran olması önemli mi bilmiyorum. Bu şu anda baktığım 3 adet monitör bütçe konusunda bir limit belirlemedim ama 800 TL'de olur 1500 TL'de olur. İhtiyacıma göre çok pahalı bir monitöre gerek yok sanırım.
Bu da mevcut monitörümdeki sorun eğer merak eden olursa:
www.technopat.net
Amazon.com.tr istememin sebebi kafamın rahat olması ve 1 ölü piksel için bile beni mağdur etmeyecekleri. Genelde AAA oyunları 60-80 FPS civarında oynuyorum, rekabetçi oyunlarla pek aram yok, film izliyorum vb. bu durumda 144Hz veya kavisli ekran olması önemli mi bilmiyorum. Bu şu anda baktığım 3 adet monitör bütçe konusunda bir limit belirlemedim ama 800 TL'de olur 1500 TL'de olur. İhtiyacıma göre çok pahalı bir monitöre gerek yok sanırım.
Samsung, LC24RG50FQMXUF, 24 144hz 4ms (Display+Hdmi), Full Hd Freesync Curved Gami̇ng Moni̇tör, 23.4 inches Freesync, Kavisli Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung, LC24RG50FQMXUF, 24 144hz 4ms (Display+Hdmi), Full Hd Freesync Curved Gami̇ng Moni̇tör, 23.4 inches Freesync, Kavisli Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu da mevcut monitörümdeki sorun eğer merak eden olursa:
Monitörde çizgi şeklinde beyaz leke
1 Haftadır monitörün sağ ve sol tarafında bu çizgiler belirmeye başladı (mavi kısımda rahatça görünüyor). Fazla rahatsız etmiyor ama büyürse buna nasıl çözüm bulabilirim? Elimde aynı monitörden bir tane daha var ekranı kendiliğinden gidip geldiği için kullanıma uygun değil. Onun ekranı lekesiz...
Son düzenleyen: Moderatör: