Yanlış Anlamışsınız Parayı amazona bir türlü ödüyemiyoruz..Amazonda 3D olmadığı için Parayı çekemiyorlar 12 saatte bir bankada Provizyon almayı deniyorlarmış.. Doğal olarak Cuma günü mesai bitiminden pazartesi sabah bankalar açılana kadar hiç bir siparişiniz işleme alınmıyor. Parayı çekmeden ürünü kargolamıyorlar. Eski çağdan kalma adetleri yüzünden boş boş bekliyoruz. Ayrıca madem kredi kartı ödemelerinde güvenliğe bu kadar önem veriyorsunuz bir zahmet 3D Secure sistemi kullanın da Provizyon alamayınca insanlardan 21. YY'da faks talep etmeyin.Siz siparişi verip alışverişi gerçekleştirdiyseniz, hazırda ücreti ödenmiş bir siparişi iptal ederek sizi mağdur ettilerse bir yerlerde bununla ilgili yaptırım vardır herhalde. Ben parasını ödedim siparişimi verdim kardeşim diyerek zorlayın bence.
Faks bana da çok saçma geldi hesap dökümünün Pdfsini mail adreslerine atmayı denedim. Mail adreslerine Ek Dosya gönderemiyorsunuz kapatmışlar sadece yazdıklarınız gönderiliyor. Faks diye tutturcaklarsa da insanları 3 gün bekletme lüksü olmamalı.Aynısını yaşadım. Bu problem bir banka kartlarıyla ilgili sanırım. O kadar site var 3D korumasını kullanıyor. Amazon ise reddediyor. Bir de güvenlik için Faks atmamız da baya saçma değil mi!
Ne diyelim umarım mağdur olmazsınız, yine de zırt pırt arayıp indirimi kaçırmama sebep oldunuz, benim zararım ne olacak gibi çıkışlar yapın. Ya da en azından, evet siparişiniz geçersiz sayılacak yada sayılmayacak diye kesin cevap verip daha fazla zamanınıza mal olmasınlar, belki de neymiş?Yanlış Anlamışsınız Parayı amazona bir türlü ödüyemiyoruz..Amazonda 3D olmadığı için Parayı çekemiyorlar 12 saatte bir bankada Provizyon almayı deniyorlarmış.. Doğal olarak Cuma günü mesai bitiminden pazartesi sabah bankalar açılana kadar hiç bir siparişiniz işleme alınmıyor. Parayı çekmeden ürünü kargolamıyorlar. Eski çağdan kalma adetleri yüzünden boş boş bekliyoruz. Ayrıca madem kredi kartı ödemelerinde güvenliğe bu kadar önem veriyorsunuz bir zahmet 3D Secure sistemi kullanın da Provizyon alamayınca insanlardan 21. YY'da faks talep etmeyin.
Faks bana da çok saçma geldi hesap dökümünün Pdfsini mail adreslerine atmayı denedim. Mail adreslerine Ek Dosya gönderemiyorsunuz kapatmışlar sadece yazdıklarınız gönderiliyor. Faks diye tutturcaklarsa da insanları 3 gün bekletme lüksü olmamalı.
Arkadaşlar Black Friday zamanı Amazon.com.tr'den RTX 2080 ekran kartı, Ryzen 2700x İşlemci, MSI X470 gaming anakart ve 16 GB RAM satın aldım. Ödeme sayfasında telefona kod gelmedi ben de durumdan şüphelendim ve Amazon'u aradım. SMS gelmedi parayı da çekmediniz ödemede bi sorun mu var dedim. Gün içerisinde para çekilir dediler. Her neyse kartta 12 bin lira para vardı Bankamatik kart olduğu için ödemeyi iptal etmişler.
Daha sonra ödeme yöntemini değişitirip kredi kartı bilgilerini doldurdum siparişi tekrar verdim. Dün Amazon hesabımı kilitlediler ve işleme kapatmışlar açılması için benden kredi kartı hesap dökümünü FAX ( hangi çağda yaşıyorsak ) olarak atmamı istediler. Bugün Faxı gönderdim ve Amazon'u aradım ve faxı gönderdiğimi söyledim. Faxları inceliyen ekip ile müşteri hizmetleri farklı birimlermiş 3 gün içerisinde Faxın ellerine ulaşacağını söylediler. Siparişlerimin iptal olup olmayacağını sordum ve iptal olur dediler.
Tabi bu durum karşısında tepem attı ve veryansın ettim indirimler bitti ben Amazon ile uğraşmasam şimdiye kadar aldığım ürünler elime gelirdi. SMS onayı olmadan satış yapıyorsunuz sonrada güvenlik önlemi diye bize iş çıkartıyorsunuz. Zaten bugün hepsiburada'dan aldığım monitör elime ulaştı ama hala size parayı ödemek için uğraşıyoruz dedim. Siparişler belkide iptal olmaz dediler ama o da muallak kesin olarak bir şey bildikeri de yok.
Uzun lafın kısası gerek müşteri hizmetleri gerek ödeme yöntemleri fazlasıyla amatörler ve iletişime geçtiğiniz zaman bu durum çok net bir şekilde belli oluyor. Ama şuna emin olabilirsiniz Amazon'da paranız kalmaz zaten çekemiyorlar! Ürünleri Amazon.com.tr den alacak olursanız 1 kere daha düşünmenizde fayda var zaman ve nakit kaybı yaşayabilirsiniz.