Amazon.com.tr RTX 2060 4800 TL

"Saçmalık" diyecek tavır almıyorum ama "boyum daha ne kadar uzar" temalı konuları onaylamalarından ötürü ben de rahatsızlık duyuyorum.
Onay sistemine lafım yok ama konuyu açarsın en fazla 2-3 dk içinde konu gösterime girer 30-45 dk beklemezsin. Şu zamanlarda olabildiğince ihtiyacı olan kişilere uygun fiyata bir şeyler yakalarmıyız diye paylaşım yapmaya çalışıyorum. gidip çakal firmalardan alacaklarına ederi neyse onu versinler diye bu seferde moderatör onayına takılıyoruz neyse kart takip etmek isteyen varsa DH'de ki konudan devam etsin orada anlık paylaşıyorlar

şu sıralar uyguna kart bolca düşüyor bu ay sonuna doğru ve önümüzde ki ay itibariyle dolarda aşırı bir fırlama olmazsa daha da uyguna geleceğini düşünüyorum özellikle 3060 keza halen çok yüksek LHR versiyonu bile

Onay sistemine lafım yok ama konuyu açarsın en fazla 2-3 dk içinde konu gösterime girer 30-45 dk beklemezsin. Şu zamanlarda olabildiğince ihtiyacı olan kişilere uygun fiyata bir şeyler yakalar mıyız diye paylaşım yapmaya çalışıyorum. Gidip çakal firmalardan alacaklarına ederi neyse onu versinler diye bu sefer de moderatör onayına takılıyoruz neyse kart takip etmek isteyen varsa Dh'de ki konudan devam etsin orada anlık paylaşıyorlar.

Şu sıralar uyguna kart bolca düşüyor bu ay sonuna doğru ve önümüzde ki ay itibarıyla dolarda aşırı bir fırlama olmazsa daha da uyguna geleceğini düşünüyorum özellikle 3060 keza halen çok yüksek lhr versiyonu bile.

O da bu forum moderatörleri yüzünden tükenecek hocam merak etmeyin.

Son düzenleme:
Onay sistemine lafım yok ama konuyu açarsın en fazla 2-3 dk içinde konu gösterime girer 30-45 dk beklemezsin. Şu zamanlarda olabildiğince ihtiyacı olan kişilere uygun fiyata bir şeyler yakalarmıyız diye paylaşım yapıyoruz bu seferde moderatör onayına takılıyoruz neyse kart takip etmek isteyen varsa DH'de ki konudan devam etsin orada anlık paylaşıyorlar

şu sıralar uyguna kart bolca düşüyor bu ay sonuna doğru ve önümüzde ki ay itibariyle dolarda aşırı bir fırlama olmazsa daha da uyguna geleceğini düşünüyorum özellikle 3060 keza halen çok yüksek LHR versiyonu bile
Ben de yakın zamanda "fırsat" içerikli konu açtım. Kısaltmaları (CPU) küçük harfle yazdığım için 4 saat ceza aldım. Ancak konu altına imla hatası yapan kimse ceza almadı. Ben de artık fırsat başlıklarını paylaşmıyorum. Belki doğru değil ama gösterdiğimiz değer kadarını görmek de hakkımız diye düşünüyorum. Ayrıca kuralların uygulanmasında da ciddi insiyatif sorunları olabiliyor. Bahsedilen imla kurallarını kullanmayan üyelerin bazıları açtıkları konularda ceza almazken, kısaltmaları büyük yazmayı unuttuğum için, moderatörlerce düzeltilebilecek bir hata yüzünden ceza alıyorum. Uygulamanın hatalı olduğunu düşünüyorum.

Dipnot

RTX 2060'ı 4000-5000 arası fiyatlara yakalarsanız alın bakıyorum 6000 alayım mı diye konu açanlar oluyor illaki bu konuyu görecekler bu kartın maks ederi 4999 tl'dir bir kuruş fazlası etmez. ideali 4000-4500 arasıdır.

DLSS avantajından ötürü uzun yıllar güzel performans alırsınız

Misal RDR 2'ye dün itibariyle DLSS 2.2 desteği geldi FPS'ler rtx serisinde tavan yaptı.

Ben de yakın zamanda "fırsat" içerikli konu açtım. Kısaltmaları (CPU) küçük harfle yazdığım için 4 saat ceza aldım. Ancak konu altına imla hatası yapan kimse ceza almadı. Ben de artık fırsat başlıklarını paylaşmıyorum. Belki doğru değil ama gösterdiğimiz değer kadarını görmek de hakkımız diye düşünüyorum. Ayrıca kuralların uygulanmasında da ciddi inisiyatif sorunları olabiliyor. Bahsedilen imla kurallarını kullanmayan üyelerin bazıları açtıkları konularda ceza almazken, kısaltmaları büyük yazmayı unuttuğum için, moderatörlerce düzeltilebilecek bir hata yüzünden ceza alıyorum. Uygulamanın hatalı olduğunu düşünüyorum.

Hocam nokta kaymadığım ve başlıkta yanlış tuşa bastığım için ceza yedim bu forun mükemmel.

Onay sistemine lafım yok ama konuyu açarsın en fazla 2-3 dk içinde konu gösterime girer 30-45 dk beklemezsin. Şu zamanlarda olabildiğince ihtiyacı olan kişilere uygun fiyata bir şeyler yakalarmıyız diye paylaşım yapmaya çalışıyorum. gidip çakal firmalardan alacaklarına ederi neyse onu versinler diye bu seferde moderatör onayına takılıyoruz neyse kart takip etmek isteyen varsa DH'de ki konudan devam etsin orada anlık paylaşıyorlar

Hadi diğer konulara lafım yok onay için. Ama indirim köşesindeki konuları onaylaması çok aşırı saçma. Dediğiniz gibi konu onaylanana kadar bazen kalmadığı oluyor. Ne anladım ben bu işten o zaman. Konuyu silsin, hiç paylaşmasın moderatör.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı