Elektronik Amazon.com.tr satıcılı DualSense Midnight Black 3.466, 90 TL

Bilkom garantili olması neden bu kadar önemli? 22 gündür Bilkom garantili ürünümün servis sırasına geçmesini bekliyorum. Üstelik Bilkom zaten başka servislere yönlendiriyor o yerlerin çoğuda vasat.

Bilkom garantili olması neden bu kadar önemli? 22 gündür Bilkom garantili ürünümün servis sırasına geçmesini bekliyorum. Üstelik Bilkom zaten başka servislere yönlendiriyor o yerlerin çoğuda vasat.

Bilkom garantili ürünlerde garanti var çünkü servis imkanı sağlıyor sana, ithalatçı maalesef yardımcı olmuyor. Tabii bu alan kişiye bağlı şahsen ben ürünlerimi garantili almaya çalışıyorum çok fazla yardımı oldu bana zamanında değişim ürününden tutunda onarıma kadar. Ülkemizinde ekonomik yapısını göze alırsak garantili ürün almak akıllıca bir çözüm olacaktır.

Bilkom garantili ürünlerde garanti var çünkü servis imkanı sağlıyor sana, ithalatçı maalesef yardımcı olmuyor. Tabii bu alan kişiye bağlı şahsen ben ürünlerimi garantili almaya çalışıyorum çok fazla yardımı oldu bana zamanında değişim ürününden tutunda onarıma kadar. Ülkemizinde ekonomik yapısını göze alırsak garantili ürün almak akıllıca bir çözüm olacaktır.

İki defa Bilkom garantisini deneyimledim iki deneyimde vasattı. Sony ve Razer için deneyimledim. İthalatçı garantili aldığım çoğu üründe sorun yaşamadım satın aldığım mağaza e-ticaret sitesinin kendi mağazası olduğu için mağdur olmadım haricini bilemiyorum. 15 bine 14 ay garantili Slim PS5 satıyordum soranların çoğu Bilkom olmadığı için 13-14 veririm diyordu. Bilkom iyi bir garanti değil çoğu firma gibi sorun yaşayanlar çok.

Eyvallah hocam paylaşım için. Dr'da 3600 idi Bilkom garantili almadım 4600'e çıkardılar. İndirim bekliyordum satıcı da Amazon hemen şimdi kapıyorum bir tane.

Not: Bonus'a 3000 üzeri 300 de bonus veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı