- Makaleler
- 3
Mobildeki ilk alışveriş için geçerli olabilir.
Mobildeki ilk alışveriş için geçerli olabilir.
Amazon size kıyak yapıyor sanırım
İkisini de kullandım, konfor olarak bence bu, ses olarak ise T13 daha iyi.QCY T13 mü bu mu?
Kulaktan düşme konusu kişiden kişiye değişebiliyor hocam spor anlamında sabit durur mu emin değilim. Ter konusuna gelirsek IPX5 sertifikasına sahip, sıçrama tarzı hafif sıvı temaslarına karşı dayanıklı görünüyor en azından kağıt üstünde.Sporda kullanılır mı? Çok bir beklentim yok terden bozulmasın yeterli. Ayrıca spor için 250tl altı en iyi model bu mu?
@Evil Belief
Saolun hocam aldım.Bedava sayılır şu dönemde zaten pek beklentim yok.Kulaktan düşme konusu kişiden kişiye değişebiliyor hocam spor anlamında sabit durur mu emin değilim. Ter konusuna gelirsek IPX5 sertifikasına sahip, sıçrama tarzı hafif sıvı temaslarına karşı dayanıklı görünüyor en azından kağıt üstünde.
250 TL civarına çıkıldıysa T13 zorlanabilir. 179 TL'ye sıfır olarak şu an bence en iyisi bu ama onu rahatlıkla söyleyebilirim.
Sağolun hocam.İkisini de kullandım, konfor olarak bence bu, ses olarak ise T13 daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.